«Όσο είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά, θα έρχονται τα αποτελέσματα»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, μίλησε για τα οφέλη από το χθεσινό φιλικό με την Καστοριά, αλλά και το παιχνίδι με τη Βέροια, που ακολουθεί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

«Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα από άποψη φιλοξενίας ήταν υπέροχο. Ο κόσμος η διοίκηση και οι φίλαθλοι μας κατά κύριο λόγο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον Άρη. Μας δέχθηκαν και μας αγκάλιασαν. Μιλάτε με έναν άνθρωπο που ήταν τριάμισι χρόνια στον ΑΣ και σε κάποια ταξίδια που κάναμε στο εξωτερικό, είδαμε την λαχτάρα του κόσμου. Είναι και κάποια συμπεράσματα που βγάζει ο προπονητής για τον κόσμο και παίρνει δύναμη. Δεν περίμενε να έχει τόσους Αρειανούς χθες. Όταν βλέπει τον κόσμο στις κερκίδες αλλάζει το πρόσωπο του».

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Ο προπονητής μας θέλει να βλέπει τα παιδιά να παίζουν όποτε χρειάζεται τα φιλικά για να βγάζει τα συμπεράσματά του. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να δει πώς θα χρησιμοποιήσει τον κατάλληλο παίκτη στην κατάλληλη θέση. Αυτό το έχουμε δει και από τις εσωτερικές αλλαγές και σύντομα θα έχει βγάλει όλα τα συμπεράσματά του. Αλλά θέλει να δίνει τα φιλικά για να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι όπως μου έχει πει. Δουλεύει σε αυτόν τον τομέα με τον καθένα ξεχωριστά. Τον παρακολουθώ στενά πλέον. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής».

Για τα συμπεράσματα του χθεσινού φιλικού: «Μέσα από τέτοια φιλικά είναι πολλά τα οφέλη. Είναι η σύσφιξη μεταξύ των ομάδων και πολλά τα οφέλη για τις ομάδες που μεταξύ τους έχουν καλές σχέσεις. Χθες το κλίμα ήταν υπέροχο. Για ακόμη μία φορά ο Super 3 έδωσε τα ρέστα του, όπως πάντα. Όπως και η τοπική κοινωνία. Μου εξηγούσαν ότι έχουμε πάνω από 100 διαρκείας πουλημένα και κάθε εβδομάδα έρχονται στο γήπεδο. Και ο πρόεδρος της Καστοριάς μου είπε ότι πήγε χθες να δώσει τα εισιτήρια στους φιλάθλους του Άρη, και προετοιμάζονταν για την Βέροια».

Για τον κόσμο που θα πάει στην Βέροια: «Έχουμε κάνει κάποιες επαφές και δεν θα έχουμε πρόβλημα . Οι οπαδοί μας είναι σωστοί και σοβαροί, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Εγώ τους εμπιστεύομαι απόλυτα και τους θαυμάζω για την στάση τους. Το εξήγησα αυτό και στην Σούπερ Λίγκα. Κάποιες φορές που γίνονται έκτροπα δεν γίνονται μόνα τους. Η βία προκαλείται. Δεν ξεκινάω από μόνος μου και κάνω φασαρίες. Αυτό τους είπα και μετά τον αγώνα με την Ξάνθη. Δεν γεννιέται από μόνη της η βία. Κάποιοι την προκαλούν. Εγώ πιστεύω ότι έχουν ωριμότητα οι φίλαθλοι μας. Δεν φοβάμαι. Ξέρω τους φιλάθλους. Μόνο όταν προκαλούνται κάνουν ό,τι κάνουν, γιατί δεν μπορείς να είναι συνέχεια σε άμυνα».

Για τα αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα πρέπει ν΄ αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη σοβαρότητα και με χαμηλούς τόνους. Όλα θα πάνε καλά. Όσο είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά, θα έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για την συνεδρίαση του ΑΣ: «Φυσικά και έγινε κάτω από κλίμα Αρειανό. Απλά θέλω να πω το εξής: Τα περασμένα χρόνια έχουν δημιουργήσει  πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ μας και με τρίτους. Αυτά τα κατάλοιπα επηρεάζουν και κάποιες απόψεις σημερινές. Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω όταν ήμουν αντιπρόεδρος του ΑΣ όπου είχαμε διένεξη με την ΠΑΕ για τα ποσοστά που δεν παίρναμε. Οπότε αυτό παραμένει. Η κακιά ΠΑΕ που λέγαμε στο συμβούλιο. Προχθές έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Τα βάλαμε κάτω τα πράγματα, γιατί ο Άρης είναι ενιαίος και δεν θα έχουμε προβλήματα. Ζορισμένοι είμαστε σε όλα τα τμήματα. Η Ιδέα είναι μία όμως: πρέπει να βάλουν όλοι πλάτη».

To Top