Όσο κερδίζει, ελπίζει… Νίκη με άγχος και “υπογραφή” Κωνσταντινίδη (1-0)

Είναι ακόμα… ζωντανός ο Άρης με πολύ άγχος! Με «χρυσό σκόρερ» τον Κωνσταντινίδη, ο Άρης νίκησε 1-0 την Καβάλα και παραμένει στο -1 από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πέρασε (1-0) από την έδρα του Εθνικού Αγιονερίου.

Εκρηκτικό το ξεκίνημα του Άρη στην αναμέτρηση με τους “κίτρινους” να κλείνουν στην εστία τους τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν με σπασμωδικές κινήσεις να απομακρύνουν την μπάλα.

Μόλις στο 2΄ο Πόι έφτασε μία ανάσα από τα ανοίξει το σκορ αλλά οι αμυντικοί της Καβάλας απομάκρυναν τον κίνδυνο, πριν η μπάλα από το σουτ του Αργεντινού φτάσει στον Αθανασίου.

Μόλις δέκα λεπτά μετά ο μοιραίος του Άρη στο πρώτο ημίχρονο Ν΄Λουντούλου… σπατάλησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, καθώς σε θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Αθανασίου.

Ευκαιρία…

Στο 27΄η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Άρη. Ο Φερνάντες σέντραρε, ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Καπνίδης πήρε την κεφαλιά, με τον Αθανασίου να διώχνει πάνω στην γραμμή και να κρατάει το 0-0 παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη, που θεώρησαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας της Καβάλας.

Άχαστο

Ο Ν΄Λουντούλου έχασε ένα ακόμα… άχαστο στο 44΄! Μετά από πάσα του Λιόνη, πήρε την κόντρα από τον Ιορδανίδη, μπήκε στην μικρή περιοχή αλλά πλάσαρε πάνω στον Αθανασίου!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι παίκτες του Άρη ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αθανασίου στον Καλογέρη με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να μην υποδεικνύει την παράβαση.

Με δέκα παίκτες

Ανάλογο ξεκίνημα και στο δεύτερο 45λεπτό. Με την συμπλήρωση μόλις δύο λεπτών ο Πόι, σέντραρε, ο Ιορδανίδης έβαλε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασίου.

Στο 52΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Σταματόπουλος για μαρκάρισμα στον Ν΄Λουντουλου που έφευγε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Καβάλας. Δέκα λεπτά μετά ο Άρης έχασε ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία και πάλι με τον Ν΄Λουντούλου που από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε και πάλι τον Αθανασίου. Η Καβάλα παραλίγο να φέρει τα πάνω-κάτω όταν στο 74΄ο Μπρατσιάνι βρήκε τον Κανούλα, ο οποίος μόνος του απέναντι σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Φυσέκη.

Λύτρωση

Η λύτρωση για τον Άρη ήρθε στο φινάλε! Ο Κωνσταντινίδης στο 89΄έδωσε την λύση για τον Άρη και με μία εκπληκτική κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0!

Διαιτητής: Παπαγεωργίου N. (Αθηνών) Βοηθοί: Δόσης M. (Αθηνών) – Κοσμάς K. (Αθηνών) Παρατηρητής διαιτησίας: Τσιλογιάννης Κ. (Ημαθίας)

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’Λουντούλου, Καπνίδης (67΄Νάκας), Σουνάς, Σανιά (72΄Κωνσταντινίδης)

ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βίτλης, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄Κρυστάλλης), Μκρτσιάν, Αβρ. Παπαδόπουλος, Παντελίδης (38΄Ασημάκης), Κανούλας, Μπαρέττας, Μπρατσιάνι

To Top