ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσο πιο ανταγωνιστικός Άρης γίνεται κόντρα στον Παναθηναϊκό (PRESSARIS, 18:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (18:00) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πρωτίστως αυτό που θέλει είναι να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση μέσα στο Λαύριο, παρουσιάζοντας ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο μπροστά στους φιλάθλους του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη για το πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν. Ένα κατάμεστο Παλέ από τους φιλάθλους του Άρη που ξέρουν πώς να στηρίζουν την ομάδα τους, στα εύκολα και τα δύσκολα.

Γνωρίζουν όλοι εξαρχής ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος από τον Άρη και σε ποιότητα και σε ποσότητα, ομάδα με περισσότερες λύσεις και πληρότητα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.

Το βασικότερο όλων είναι να παρουσιαστεί ο Άρης με τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την αγωνιστική του ταυτότητα φέτος. Δηλαδή μια ομάδα που θα μοχθήσει για κάθε κατοχή, για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα, που θα παλέψει στην άμυνα, που θα προσπαθήσει να αποσυντονίσει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Οφείλει ο Άρης να βγάλει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από αυτόν και να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί με τη βοήθεια των φιλάθλων του.

Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που εξαρτάται πολύ από τον Νικ Καλάθη και εκεί πρέπει πρωτίστως να εστιάσει την προσοχή του ο Άρης, ωστόσο απαιτείται 100% συγκέντρωση από όλους όσοι μπουν στο παρκέ. Μόνο έτσι θα μπορέσουν οι κίτρινοι να διατηρηθούν στο παιχνίδι και να φτάσουν σε σημείο να διεκδικήσουν τη νίκη.

To Top