ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί μέσα στο ΟΑΚΑ (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Ο Άρης θα παραταχθεί σήμερα (18:00) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας στο μυαλό του τα παιχνίδια με τη Κύμη και τα Τρίκαλα που ακολουθούν.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Γίνεται εύκολα κατανοητό, όσο κι αν πειράζει τον καθένα, ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο οι κίτρινοι δεν είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον κοντράρουν ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αυτό που θέλει να δει από τους παίκτες του είναι βελτίωση μέσα στο γήπεδο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα, βελτίωση στην αγωνιστική συμπεριφορά μέσα από τις αρχές που ο ίδιος προσπαθεί να βάλει στους κίτρινους.

Είναι λογικό η ομάδα του Αγγέλου να έχει περισσότερο στο μυαλό της τα παιχνίδια που έρχονται μετά το Πάσχα, με τη Κύμη στο Παλέ και τα Τρίκαλα εκτός έδρας, διότι αυτά θα πρέπει να κερδίσει για να αποφύγει μια και καλή τις περιπέτειες.

Ωστόσο δεν παύει και στον σημερινό αγώνα να υπάρχει ο στόχος για μια ανταγωνιστική εικόνα και αυτή θα έρθει, αν καταφέρουν οι κίτρινοι μέσα από την άμυνά τους να περιορίσουν τη δράση του Νικ Καλάθη, που είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού.

To Top