Όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί στη πρώτη μάχη των ημιτελικών (PRESSARIS – LIVE, 18:30)

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα (18:30) στην μάχη των ημιτελικών φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, έχοντας να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα, αλλά και δύο εσωτερικά προβλήματα. Τις απουσίες παικτών “κλειδιά” στη λειτουργία του και το ψυχολογικό βάρος από την εξοντωτική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Χωρίς τον Ντρου Νέιμικ, τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε και τον Γιάννη Καραθανάση, οι κίτρινοι θα παραταχθούν απέναντι στον Ολυμπιακό με μόλις 10 παίκτες και σαφές μειονέκτημα, κυρίως σε ότι αφορά την αμυντική τους λειτουργία. Ο Νέιμικ πρωτίστως και ο Αντεγκμπόγιε δευτερευόντως είναι παίκτες που προσδίδουν άλλη ποιότητα στο αμυντικό κομμάτι η απουσία τους απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο “γεμάτη” θα παίξει ρόλο.

Οι κίτρινοι στοχεύουν σε αυτό που υπογράμμισε χθες ο Δημήτρης Πρίφτης. Να παραμείνουν όσο το δυνατόν μπορούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, που βρίσκεται στο πικ της φόρμας του παρότι έχασε τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον Άρη, με περισσότερες λύσεις και στην περιφέρεια και στη ρακέτα. Οι κίτρινοι για να παραμείνουν “ζωντανοί” έως το φινάλε, θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και στις δύο άκρες του γηπέδου, είναι όμως κάτι δύσκολο – θεωρητικά τουλάχιστον, στη πράξη θα φανεί το απόγευμα – με τις απουσίες που υπάρχουν.

To Top