ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ένας οπαδός της Ρίβερ, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από γκολ του Νασούτι! (video)

Μία συγκλονιστική εμπειρία που βίωσε ο ίδιος περιέγραψε ο Κριστιάν Νασούτι, που στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα του Άρη.

Ο Αργεντινός στόπερ, σε μία από τις πρώτες του σεζόν ως επαγγελματίας, στην Ρίβερ Πλέιτ, πέτυχε ένα γκολ που μέχρι και σήμερα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του. Αυτό κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό, αποσοβώντας την από την διαδικασία των πέναλτι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Νασούτι (φόρεσε την φανέλα του Άρη ως δανεικός από την Ρίβερ την σεζόν 2009/10, 34 συμμ, 1 γκολ):

“Μετά το παιχνίδι έπρεπε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις γιατί είχαμε σημαντικό ματς στο πρωτάθλημα. Φεύγοντας από την προπόνηση, ένα οπαδός με έπιασε και μου είπε: ΄Τάνο σε ευχαριστώ για το γκολ. Για την προσπάθεια που κάνατε. Υπήρχε ένταση για τα πέναλτι που ερχόντουσαν. Το κακό είναι πως ο πατέρας μου πέθανε ενώ πανηγύριζε το γκολ. Καρδιακή προσβολή΄, και έμεινα άναυδος, δεν ήξερα αν έπρεπε να πω συγγνώμη…”.

Ο Νασούτι έχει παίξει σε διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα σε Άρη και ΑΕΚ, επίσης σε Μπάνφιλντ, Μορέγια, Λιμπερτάδ, Έμελεκ, Ντεπορτίβο Κάλι, Βέλεζ, Ολίμπο και στην Ισπανική Λόρκα. Αποσύρθηκε το 2018.

To Top