ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν αρχίσουν τα… δύσκολα, πρέπει και θα είναι πλήρως έτοιμος!

Ο βαθμός δυσκολίας στην πρώτη επτάδα αγώνων, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και είναι ξεκάθαρα στην ευχέρεια του Άρη, όντας έτοιμος να επιχειρήσει και να πραγματοποιήσει ένα εκρηκτικό ξεκίνημα σε βαθμολογική συγκομιδή.

Τα… δύσκολα για τους «κιτρινόμαυρους» θα ξεκινήσουν μετά την 7η αγωνιστική, καθώς θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μάλιστα από τα τέσσερα ντέρμπι, τα τρία είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μόλις το ένα εκτός. Άρα θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι οι απαραίτητοι βαθμοί, καθώς ο δεύτερος γύρος αναμένεται εξαιρετικά δύσκολος.

Η αρχή θα γίνει με τον ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική και στα… καπάκια οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τρεις αγωνιστικές με ντέρμπι… φωτιά για τον Άρη, που θα αποδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το τι είναι έτοιμος να πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα!

Πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάλι την 12η αγωνιστική, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις με Απόλλων Σμύρνης (εντός) και ΟΦΗ (εκτός), που πάντα κρύβουν κινδύνους.

Το πρωτάθλημα για τον Άρη, ολοκληρώνεται απέναντι στην Ξάνθη, την οποία και θα αντιμετωπίσει στην αυλαία του πρώτου γύρου, αλλά και της σεζόν.

Μόλις αρχίσει η δύσκολη σειρά των αγώνων, ο Άρης θα έχει μπροστά του αρκετό καιρό για να είναι απόλυτα έτοιμος, στο πικ της απόδοσής του.

Είναι ξεκάθαρα στο χέρι του Πάκο Ερέρα και στα… πόδια των ποδοσφαιριστών του!

To Top