ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν η ΑΕΚ πήγε να “παγιδέψει” και τον Άρη με τις άδειες παραμονής!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ… αρέσκεται να κινείται σε εξωαγωνιστικό ταμπλό για να αποκτήσει πλεονέκτημα και να αποφύγει τις… δυσκολίες και τις κακοτοπιές μια ποδοσφαιρικής παρτίδας, που δεν ξέρει και τι θα σου “ξημερώσει”.

Τον Νοέμβριο του 2021 έγιναν απίστευτα πράγματα στο ΑΕΚ-Άρης, όταν έγινε προσπάθεια να “παγιδευτεί” ο Άρης με την ιστορία των δήθεν ληγμένων αδειών παραμονής.

Διαβάστε το σχετικό κείμενο από αυτά που κατέγραψε το PRESSARIS στις 4 Νοεμβρίου 2021:

“Απίστευτα πράγματα έγιναν όχι μόνο τόσο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης και μετά, όσο και πριν την σέντρα! Ο Θωμάς Ναζλίδης “φωτογράφησε” μια περίεργη… κινητικότητα στις πρόσφατες δηλώσεις του, αναφερόμενος στο ότι έγιναν απίστευτα πράγματα από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στο ΟΑΚΑ η αποστολή μέχρι το σφύριγμα της λήξης και πλέον τα πράγματα έχουν την εξήγηση τους!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό (ήδη η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας σε αθηναϊκό σάιτ), λίγα λεπτά πριν τη σέντρα, υπήρξε παρέμβαση των ανθρώπων της ΑΕΚ, σχετικά με τις άδειες παραμονής τεσσάρων ξένων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Άρης που ήταν στην αποστολή. Οι τρεις εξ αυτών, βασικοί. Ντιαγέ, Φαμπιάνο, Τζέγκο και Ιτούρμπε.

Όπως αναφέρει το sportime και επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του PRESSARIS ως είθισται τα δελτία και οι κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών παραδόθηκαν στους διαιτητές, γύρω στις 18.05, μιάμιση περίπου ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Στις 19:18 ο 4ος διαιτητής Καραντώνης μετά από σχετική αναφορά που έκαναν οι γηπεδούχοι (!!!) για ληγμένες άδειες παραμονής των συγκεκριμένων παικτών, φώναξε τον Δημήτρη Νιαρχάκο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Προφανώς ο σκοπός τους να προκαλέσουν πρόβλημα και αναταραχή λίγο πριν την σέντρα!

Εκεί, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εμφάνισε τα απαραίτητα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι οι άδειες και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που όντως είχαν λήξει στις 14/10, αλλά είχαν ανανεωθεί έγκαιρα.

Το απίστευτο είναι ότι οι διαιτητές λειτούργησαν ως εντολοδόχοι της ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια είδαμε να δίνουν και… οδηγίες για την αποβολή του Ρότα και προσπάθησαν να παγιδεύσουν τον Άρη, αλλά την πάτησαν!

Και μιλάμε για μια ομάδα, την ΑΕΚ που έκανε… πλάτες εξυγίανσης στην υπόθεση των 14… ληγμένων δελτίων υγείας του ΠΑΟΚ, “χαρίζοντας” επί της ουσίας στον… σύμμαχο την 2η προνομιούχο θέση!

Προφανώς γι αυτόν τον λόγο… ενόχλησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ειδικά τους Μελισσανίδη-Παπαδόπουλο το γεγονός ότι ο Άρης ήταν τυπικός. Αλλιώς τα είχαν… σχεδιάσει. Αλλιώς τους βγήκε!”.

Βλέπετε ομοιότητες με την υπόθεση της… μεζούρας;

To Top