ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν “μιλάει” το Παλέ! Tο σύστημα παίρνει το μήνυμα “Κάτω τα χέρια απο τον Αυτοκράτορα”

Μήνυμα ελήφθη από το σύστημα που λυμαίνεται το Ελληνικό μπάσκετ και το έστειλε ο Αρειανός λαός με την μεγαλειώδη παρουσία του στο παιχνίδι με την Καρδίτσα . Μπορεί ο Άρης να περνάει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια λόγω της κακοδιαχείρισης διοικητικών φωστήρων που τον είχαν φορτώσει με χρέη στο παρελθόν και έτσι να φάνταζε εύκολη λεία γι αυτούς που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο του Ελληνικού μπάσκετ όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο . Ποιος είναι αυτός ; Μα είναι ο πολυπληθέστερος μπασκετικός φίλαθλος της χώρας ο γίγαντας Αρειανός λαός.

Σε μια εποχή που το μπάσκετ εντός συνόρων δεν βρίσκεται στα καλά του και αγώνες γίνονται σε σχεδόν άδεια γήπεδα ήρθε ο κόσμος του Άρη να αποδείξει ότι αποτελεί μια από τις λίγες εξαιρέσεις . Σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια από τις ποιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος το θρυλικό Παλέ , το “Nick Galis Hall” ήταν κατάμεστο από 5.500 φίλους των κιτρινόμαυρων . Η τηλεοπτική μετάδοση διευκόλυνε να πάει καλύτερα το μήνυμα στους αποδέκτες του που δεν ήταν άλλο “κάτω τα χέρια από τον Αυτοκράτορα”.

Όταν πάλι κάποιος από τους γκρι της τριπλέτας πήγε να κάνει τα δικά του ..σφυρίζοντας μόνο σε βάρος του Άρη δεν κατάφερε τίποτε . Ο λαός έσπρωξε την ομάδα στην νίκη .

Ο Καστρίτης και παίκτες ένοιωσαν ότι έχουν μαζί τους έναν μεγάλο σύμμαχο που είναι αποφασισμένος να μην τους αφήσει μόνους τους όλη την χρονιά . Και η διοίκηση που δίνει την δική της μάχη με αντίπαλο αυτή την μάστιγα των χρεών του παρελθόντος ένοιωσε δικαιωμένη καθώς στο κάλεσμα της ο κόσμος ανταποκρίθηκε πλήρως .

Στο αγωνιστικό αυτό που κρατάω είναι η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και την εμφάνιση δυο παικτών του Μήτρου Λόνγκ που δείχνει σαν να είναι παίκτης της ομάδας από την αρχή της χρονιάς δίνοντας λύσεις στην περιφέρεια αλλά και του Τζέι Ντι Νότε που επιτέλους έπαιξε όπως πιστεύει ότι μπορεί ο προπονητής του (με 18 πόντους πρώτος σκόρερ και αρκετά εύστοχος με 6/7 προσπάθειες ). Δεν είδαμε τον δεύτερο Αμερικανό που αποκτήθηκε πρόσφατα .Ίσως να είναι ανέτοιμος .

Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με το Λαύριο την Κυριακή στο Παλέ . Μπορεί η Αθηναϊκή ομάδα να μετρά επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και να είναι ουραγός όμως μπορεί να κάνει την ζημιά σε όποιον αντίπαλο την υποτιμήσει . Γιαυτό και σ αυτό το παιχνίδι το “Nick Galis Hall” θα πρέπει να είναι κατάμεστο .Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο κοντά στον Αυτοκράτορα.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top