Όταν ο Άρης “ανάγκασε” τον Πρετεντέρη να πετάξει μπουκάλι! (photo + video)

Η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ οδήγησε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιάννη Πρετεντέρη να βγάλει τον… χούλιγκαν από μέσα του εκείνη τη μέρα του Γενάρη το ’97 και να πετάξει ένα μπουκάλι με νερό στον διαιτητή τότε Στέλιο Συμεωνίδη!

Είχε γίνει μεγάλος ντόρος γιατί η κάμερα έπιασε τον γνωστό δημοσιογράφο – παρουσιαστή να πετάει το μπουκάλι στον Στέλιο Συμεωνίδη.

Το ρεπορτάζ του Νίκου Παπαδογιάννη στην “Ελευθεροτυπία” είναι δίχως σχόλια για όσα δήλωνε τότε ο Πρετεντέρης: “Προτιμώ τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία…” μας είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης (του συγκροτήματος Λαμπράκη και του ANTENNA), όταν ζητήσαμε την άποψή του για τις εικόνες που τον έδειχναν -καθαρά- να πετάει μπουκάλι (!) στο διαιτητή Συμεωνίδη, από την εξέδρα των επισήμων, μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Aρης, το Σάββατο στο κλειστό του ΟAKA.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν αίσθηση και πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας αναγνωστών της «E» απ’ όλη την Eλλάδα, αφού προβλήθηκαν όχι μόνο από τον ANTENNA που κάλυπτε απευθείας τον αγώνα, αλλά και από τον ΣKAΪ που το έκανε και ειδικό θέμα στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Ο κ. Πρετεντέρης πάντως φαίνεται να μη συμμερίζεται την έκταση που πήρε το θέμα, αφού, όπως μας είπε: «Eνα ολόκληρο γήπεδο κόχλαζε, φώναζε και πέταγε μπουκάλια εκείνη τη στιγμή. Eύλογο είναι κι’ εσύ ν’ αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο… εθιμικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα. Οποιος δεν έχει πάει γήπεδο, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει αυτές τις στιγμές. Οταν νιώθεις ότι αδικείσαι, αντιδράς με όποιον τρόπο βρίσκεις πρόσφορο εκείνη τη στιγμή».

Aξίζει να σημειώσουμε ότι για τη συμπεριφορά του κ. Πρετεντέρη στο γήπεδο, είχε γίνει πολύς λόγος και πέρυσι, όταν στον αγώνα Παναθηναϊκός – Aπόλλων Πατρών είχε καταγγελθεί ότι έβρισε τον προπονητή Bαγγέλη Aλεξανδρή, λόγω… της κουμπαριάς του με τον Γιάννη Iωαννίδη”.

To Top