“Όταν ο Άρης αρχίσει και πάλι να εμπνέει εμπιστοσύνη, μπορεί να έρθει κάποιος ισχυρός ηγέτης”

Για το πώς βλέπει τη φετινή προσπάθεια του Άρη, το αν είναι αισιόδοξος πως μπορεί να έρθει ένας ισχυρός οικονομικός ηγέτης στο σύλλογο, αλλά και για τις νέες δηλώσεις του Μπουτάρη μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά όσα μεταξύ άλλων είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τον Άρη: «Πρέπει να βελτιωθεί ο Άρης. Στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό ήταν τραγικός και σοκαρίστηκα όπως τον είδα».

Για την πιθανότητα να αποκτήσει ο Άρης έναν ισχυρό οικονομικό ηγέτη: «Όλα μπορούν να γίνουν. Όταν ο Άρης αρχίσει και πάλι να εμπνέει εμπιστοσύνη, μπορεί να έρθει κάποιος άνθρωπος. Αν τυχόν είναι… μπάτε σκύλοι αλέστε δεν θα έρθει κανένας».

Για τις νέες δηλώσεις Μπουτάρη: «Αυτά δεν είναι του Μπουτάρη. Τα έχει πει πρώτος ο αείμνηστος πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Σπύρου. Επαναλαμβάνεται ο Γιάννης. Δεν είναι έτσι. Σε όλες τις πόλεις υπάρχουν πόλεις με πολλές ομάδες. Στο Μιλάνο η Μίλαν και η Ίντερ, στη Ρώμη η Ρόμα και η Λάτσιο και αλλού, στο Μάντσεστερ, στο Λίβερπουλ. Πού το είδε αυτό το σκηνικό; Εμείς είμαστε μια ζωή στον αθλητισμό και το δεν έχουμε δει αυτό το σκηνικό. Αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός στα σωματεία δεν θα πάνε μπροστά. Αυτό συνέβαινε και με εμάς τη δεκαετία του ’80. Μας κυνηγούσε ο Βεζυρτζής και παίρναμε τα πρωταθλήματα».

 

To Top