ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Άρης γινόταν η αφορμή για την εξάπλωση του μπάσκετ στην Ελλάδα! Εκπληκτικό σχόλιο από τον πρόεδρο του Άρη Γλυφάδας!

Ο Άρης την δεκαετία του ’80 δεν ήταν απλά μια ομάδα μπάσκετ, που κέρδιζε τίτλους και είχε τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ της. Ήταν μια ομάδα που επί της ουσίας για πρώτη φορά ένωσε όλους τους Έλληνες, ήταν κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό τμήμα και αποτέλεσε την αφορμή για την εξάπλωση του μπάσκετ. Τρανό παράδειγμα είναι ο Άρης Γλυφάδας…

Πρόσφατα τις ακαδημίες του Άρη Γλυφάδας επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μεταφέρει τις εμπειρίες και τη γνώση του στους μικρούς αθλητές. (Και) τα δικά του κατορθώματα με την φανέλα του Άρη ήταν η αφορμή για την δημιουργία του συλλόγου της Γλυφάδας.

Τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Άρης της χρυσής εποχής στην δεκαετία του ’80 έφερε στην επιφάνεια ένα σχόλιο του προέδρου του Άρη Γλυφάδας, Μιλτιάδη Χανιώτη στην σελίδα του στο facebook: “Και κάπως έτσι ξεκίνησε η όμορφη ιστορία…..Από την ομάδα πρότυπο της δεκαετίας του ’80 και μετά, που μας έκανε κάθε Πέμπτη βράδυ να παρακολουθούμε τους αγώνες της στην Ευρώπη πήρε το όνομα του και ο Άρης Γλυφάδας!!!!”.

Τα σχόλια περιττεύουν… Εκείνες οι Πέμπτες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη όχι μόνο των φιλάθλων του Άρη, αλλά όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων του μπάσκετ.

To Top