ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν ο Άρης ζητούσε την εξαίρεση του Παπαπέτρου μετά από… νίκη

Αν και υπήρχε διαθέσιμος ξένος διαιτητής Α’ κατηγορίας UEFA για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, ο Στιβ Μπένετ προτίμησε τον Τάσο Παπαπέτρου! Έναν διαιτητή για τον οποίο ο Άρης είχε ζητήσει την εξαίρεση και μάλιστα μετά από… νίκη, χαρακτηριστικό δείγμα των όσων είχε… υποστεί! 

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πέρυσι, μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (1-0, με γκολ του Γκρέι), στις 29 Δεκεμβρίου 2022, οι κιτρινόμαυροι ήταν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του Σπύρου Ζαμπάλα, κυρίως, όμως, «τα είχαν» με τον Παπαπέτρου, που ήταν στο VAR και μάλιστα τον χαρακτήριζαν «ανεπιθύμητο».

Η οργή είχε να κάνει με τις φάσεις, που εξετάστηκαν στο VAR και ειδικά με εκείνη του τραυματισμού του Λούις Πάλμα, ο οποίος δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα και έφυγε από το γήπεδο με φορείο και δάκρυα στα μάτια.

Στον Άρη, λοιπόν, ήταν οργισμένοι, που δεν παρενέβη τουλάχιστον για αυτήν τη φάση ο Παπαπέτρου και έλεγαν μετά το παιχνίδι: «Ο Παπαπέτρου είναι ανεπιθύμητος για τον Άρη. Θα ζητήσουμε να μην οριστεί ξανά σε ματς του Άρη και αν οριστεί επιφυλασσόμεθα για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας».

Τελικά, πράγματι την επομένη η ΠΑΕ έστειλε επιστολή στον Στιβ Μπένετ, διατυπώνοντας το αίτημά της για την εξαίρεση του διαιτητή Παπαπέτρου σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Παρόλα αυτά είχαμε τον τελευταίο… ορισμό από τον Μπένετ. Πάντως, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον Άρη. Είναι μια αλλαγή στάσης στο θέμα της διαιτησίας από την πλευρά της ομάδας και του Καρυπίδη.

To Top