Όταν ο Άρης στήριζε τις ελπίδες του σε άλλους, δεν ωφελήθηκε ποτέ… (videos)

Από τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός δεν πέταξε βαθμούς στην Καβάλα ο Άρης εναποθέτει τις ελπίδες τους στο… Αγιονέρι και την Δόξα Δράμας.

Τις δύο ομάδες δηλαδή που θα αντιμετωπίσει ο Πανσερραϊκός την 29η και 30η αγωνιστική, καθώς στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής έχει ρεπό, λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Καστοριάς.

Όποτε ο Άρης χρειάστηκε να στηρίξει τις ελπίδες του για την επίτευξη ενός στόχου σε αντίπαλες ομάδες, συνέβαιναν… περίεργα πράγματα και ποτέ οι κίτρινοι δεν κατάφερναν να ωφεληθούν…

Γυρνώντας τον χρόνο λίγα χρόνια πίσω θα θυμηθούμε δύο περιπτώσεις που ο Άρης στήριξε σε… άλλες πλάτες την τύχη του, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα έιναι διαφορετικά. Βέβαια, άλλο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και άλλο Αγιονέρι και Δόξα Δράμας…

Σεζόν 2008-09

Άρης και ΑΕΛ δίνουν μάχη για μία θέση στα πλεϊ οφ του πρωταθλήματος. Η Λάρισα, τελικώς τα καταφέρνει, παίρνει την προνομιούχο 5η θέση και εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη. Για να το καταφέρει όμως αυτό, χρειάστηκε να σπάσει το… αήττητο του Ολυμπιακού εκείνης της χρονιάς στο Καραϊσκάκη.

Σεζόν 2010/11

Ανάλογο το σκηνικό και την σεζόν 2010/11. Ο Άρης θέλει απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει μία θέση στα πλεϊ οφ της ΣΟύπερ Λιγκ. Οι κίτρινοι κάνουν το καθήκον τους στην Ξάνθη, όπου κερδίζουν την Σκόντα με 1-2, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου θυμίζει ομάδα από άλλον… πλανήτη και κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 3-2!

To Top