Όταν ο Άρης συνάντησε τη Σαουθάμπτον! (photos)

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, εκεί όπου η ομάδα Κ15 του Άρη αντιμετώπισε στον τελικό του διεθνούς παιδικού τουρνουά “Salonica Soccer Cup” την Σαουθάμπτον, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Εγείρονται βέβαια πολλά ερωτήματα για ποιο λόγο δεν υπήρξε ενημέρωση για ένα παιχνίδι, που αν μη τι άλλο, αποτελεί μια σημαντική προβολή για όλο τον Άρη…

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Την ήττα με 3-0 από την αγγλική Σαουθάμπτον γνώρισε η ομάδα Κ15 του Αρη, στον τελικό διεθνούς παιδικού τουρνουά που έγινε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η Σαουθάμπτον (αγωνίστηκε με ομάδα Κ16) πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μόλαλοουζ (2) και Ενλούντουλου.

Άρης: Στεργιάκης (30’ Παπουτσής. 50’ Μαυροματίδης)), Στογιάννης (45’ Μήτογλου), Ορφανίδης (40’ Γκόλτσιος), Πότσι (55’ Καλλίδης), Μπινίκος, Αθανασιάδης (40’ Δουζδαμπάνης), Μπαξεβάνος (55’ Δεμιρτζόγλου), Μπουλγκουρίδης, Τσεμεκίδης, Ψωματάκης (30’ Θεοδοσίου), Ταχματζίδης (40’ Λαδάς).

Σάουθάμπτον: Παρκς, Χάμπλιν, Τζέιβεν, Ρίτσαρντς, Ριντ, Τζιουκς, Μόλαλοουζ, Ρόουθορν, Ενλούντουλου, Λονγκ, Νάιμαν.

Για την αγγλική ομάδα έπαιξαν ακόμη οι Ακρομπαϊρ, Χίγκινς, Χίλτον-Τζόουνς, Ράνταλ, Ράμντιν, Στούντμαν και Εντουαρντς”.

To Top