ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Άρης φόρεσε Kappa πριν 27 χρόνια και οι ιταλικές ομάδες που την προτιμούν! (photos-video)

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε χθες την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ιστορική αθλητική εταιρεία Kappa, το σήμα της οποίας διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ», για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Η Kappa σχεδιάζει custοm εμφανίσεις για τον ΑΡΗ για πρώτη φορά, με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών και τρεις για τον τερματοφύλακα, καθώς επίσης και συλλογή προπονητικών ειδών ταξιδιού και αξεσουάρ, αποκλειστικά σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από τα χρώματα και την ιστορία της ομάδας μας”.

Oι κιτρινόμαυροι έχουν συνεργαστεί με adidas, nike, puma, under armour, diadora στα χρόνια της επαγγελματικής κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης θα φορέσει Kappa, καθώς αγωνίστηκε με εμφανίσεις της ιταλικής εταιρίας και την αγωνιστική περίοδο 1995-’96.

Δείτε εδώ:




Όπως αναφέρει η ανακοίνωση επίσης: “Ο Άρης συγκαταλέγεται στο elite club κορυφαίων συλλόγων που έχουν φορέσει Kappa στη διάρκεια των ετών, όπως οι: εθνική Ιταλίας, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus, Napoli, Fiorentina, Monaco, Real Betis, Aston Villa, Genoa, Deportivo La Coruña, Leeds, Torino, Porto και εθνική Τυνησίας. Παράλληλα, στον χώρο της Formula 1 η Kappa ντύνει την ομάδα της «ALPINE»”.

Στην Ιταλία αυτήν τη στιγμή τέσσερις ομάδες ντύνονται από την Kappa: Φιορεντίνα, Μπρέσια, Παλέρμο, Μπάρι.

Δείτε εδώ:

To Top