ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Βαλβέρδε δήλωνε έκπληκτος με τον Βαλεριάνο… (video)

Ο Γιώργος Βαλεριάνος κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας με τον Μανώλη Σιώπη, βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να επιβραβεύονται.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα ο Βαλεριάνος. Πέρυσι όταν ήρθα στην ομάδα ήταν τραυματίας και δεν κατάφερα να τον δω. Είναι μια έκπληξη η θετική παρουσία του στην προετοιμασία, δουλεύει καλά μαζί μας και βελτιώνεται”, είχε πει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο περιθώριο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην σεζόν 2010/11!

Σημαντική “προίκα” τα λόγια ενός προπονητή που πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

*Ο Γιώργος Βαλεριάνος (δεξιά), με τον Ερνέστο Βαλβέρδε

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, ήταν φυσικό επακόλουθο για τον Γιώργο Βαλεριάνο. Μετά από έναν δανεισμό στον Θρασύβουλο (18 συμ.), ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, πείθοντας τον Βαλβέρδε να του δώσει μια θέση στο ρόστερ της σεζόν 2011/12.

Δεν πήρε ευκαιρίες, όπως συμβαίνει πάντα στον Ολυμπιακό για τα νέα παιδιά και μετά από δύο ολιγόλεπτες επίσημες συμμετοχές, αποχώρησε τον Γενάρη του 2012 με προορισμό την Γλυφάδα, όπου αγωνίστηκε δανεικός για ένα εξάμηνο. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε στον ΟΦΗ.

* Στη φωτό, δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο Βαλεριάνος έχει πετύχει ένα γκολ στα 145 επίσημα ματς της καριέρας του και η μοίρα ήθελε αυτό να είναι κόντρα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2015, κόντρα στον Ολυμπιακό, ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με ένα φοβερό σουτ για τον θεσμό του Κυπέλλου, σε έναν αγώνα που έληξε με νικητή τον Ολυμπιακό.

To Top