ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όταν ο “δράκος” συνάντησε και πάλι τον Ιωαννίδη στον πάγκο του Άρη! (photos)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» στον φιλικό αγώνα με τίτλο «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό», που έγινε σήμερα (27/11) στο «Nick Galis Hall», στέλνοντας ηχηρό μήνυμα εναντίον του σχολικού εκφοβισμού.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “Αντίπαλοι στον αγώνα που έγινε μπροστά σε εκατοντάδες μαθητές, ήταν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδος και η Πρωταθλήτρια ομάδα καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (ΔΑΕΘ). Προπονητής της ομάδας των Βετεράνων είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν ήταν οι Νίκος Χατζηβρέττας, Παναγιώτης Λιαδέλης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος και Γιάννης Γιαννούλης, που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «LiveWithoutBullying», για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού, που υλοποιεί για δεύτερη σχολική χρονιά το ΚΜΟΠ και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Διοργανωτές ήταν το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (ΜΕΘ)”.

Ξεχωριστή στιγμή, όταν η συνάντηση του “δράκου” με τον “ξανθό”, τον Γιάννη Ιωαννίδη, προπονητή της ομάδας των Βετεράνων.

Δείτε εδώ τις σχετικές φωτογραφίες:

To Top