Όταν ο Ζέρβας… ευχόταν “να πέσει ο Άρης”

Συνεχίζεται το… θρίλερ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης, σχετικά με το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος στον “τελικό” της Κυριακής με τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τη δεύτερη θέση διεκδικούν οι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιώργος Ορφανός… Αρκετοί φίλοι αναγνώστες μας υπενθύμισαν μια παλαιότερη γνωστή ιστορία, όταν ο Ζέρβας είχε προκαλέσει αντιδράσεις ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου της πόλης. Μιλώντας σε μαθητές του Λυκείου φέρεται να είπε πως θέλει να κατακτήσει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ και να πέσει κατηγορία ο Άρης…

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

“Μαθητές του Λυκείου επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σε ερώτηση μαθητών για το τι ελπίζει για τη Θεσσαλονίκη, απάντησε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να πέσει κατηγορία ο Άρης.

Κάτι, που έφερε και την αντίδραση της Κοινωνίας Μελών Άρη που ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζει την αποστροφή της για τη σημερινή, δημόσια και αήθη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου, προς μαθητές Λυκείου.

Ο «κύριος» Κώστας Ζέρβας, σε ερώτηση μαθητών Λυκείου για τα όνειρά του για τη Θεσσαλονίκη δήλωσε ευθαρσώς `να πάρει πρωτάθλημα η αγαπημένη του ομάδα και να πέσει κατηγορία ο ΑΡΗΣ, δίχως ίχνος μεταμέλειας.

Οι φίλαθλες προτιμήσεις των δημοτικών αρχόντων μας είναι αδιάφορες και δεν κρίνονται από αυτές, παρά μόνο από το έργο που προσφέρουν στην πόλη. Όταν ωστόσο αυτοί προκαλούν και διχάζουν, υποδαυλίζουν το μίσος και καλλιεργούν το αίσθημα της αδικίας σε ανήλικα παιδιά τα οποία τώρα διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους, είτε με καφενειακές δηλώσεις τους, είτε εμφανιζόμενοι στο Δημοτικό Μέγαρο με οπαδικά κασκόλ, καταπατώντας κάθε έννοια ήθους και αξιοπρέπειας στην πόλη του Θεού, ΕΜΕΙΣ δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς.

Ενημερώνουμε τον κ. Μπουτάρη, ο οποίος γνωρίζει τη δυναμική και το μεγαλείο του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας, ότι ο κ. Ζέρβας, είναι πλέον ανεπιθύμητος από το λαό του ΑΡΗ.

Αναμένουμε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ»”.

To Top