ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όταν ο Κοέν φωτογραφιζόταν με τον Στέφεν Κάρι… (photo)

Ο Τζέικ Κοεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπέργουιν της Πενσυλβάνια, πήγε λύκειο στο Κονεστόγκα, αποδέχτηκε την υποτροφία του φημισμένου κολλεγίου, Ντέιβιντσον από το οποίο ένα χρόνο πριν, το 2009 είχε αποφοιτήσει ο MVP της κανονικής διάρκειας του NBA, Στέφεν Κάρι. 

Οι δυο τους δεν κατάφεραν να παίξουν ποτέ μαζί σε επίσημο παιχνίδι όμως δεν ήταν λίγες οι φορές κατά την θητεία του Κοεν στο κολέγιο που ο γκαρντ των Ουόριορς επισκέφτηκε τα… παλιά του λημέρια για να προπονηθεί. Σε μία από αυτές τις παρουσίες του Κάρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη βρήκε την ευκαιρία και μαζί με συμπαίκτες του φωτογραφήθηκαν με τον μετέπειτα MVP του ΝΒΑ.

Stef 3610

Σε συνέντευξή του μάλιστα τον Ιούλιο του 2010 στο jewishjournal.com ο Κοεν είχε πει για τον φετινό πρωταθλητή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο: «Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει κανείς μας που μπορεί να «χωρέσει» στα παπούτσια του Στεφ Κάρι και ποτέ μου δεν προσπάθησα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω το Davidson να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

 

To Top