Όταν ο Κριστιάνο τζούνιορ σκόραρε με ψαλιδάκι όπως ο μπαμπάς του

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο πάτησε στο χορτάρι του “Μπερναμπέου” και σκόραρε με ψαλιδάκι όπως ο πατέρας του με τη Γιουβέντους

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

O γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του “CR7”. Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα καταφέρει να πετύχει όσα ο πατέρας του, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης εποχής (για πολλούς είναι ο καλύτερος), όμως σε κάθε περίπτωση το παλεύει και ήδη ακολουθεί τα ποδοσφαιρικά μονοπάτια.

Ο πιτσιρικάς πάντως φαίνεται πως το… έχει με τα ψαλιδάκια όπως ο πατέρας του, ο οποίος απέναντι στη Γιουβέντους σηκώθηκε στο… Θεό και με άψογο στυλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Μετά το Ρεάλ – Χετάφε 3-1 για το πρωτάθλημα στις 3 Μαρτίου (είχε σκοράρει εις διπλούν ο Πορτογάλος), ο μικρός δέχτηκε σέντρα του Λούκας Βάσκεθ από τα δεξιά και με ψαλιδάκι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μπορεί να μην πετάχτηκε στον αέρα, όμως και πάλι η προσπάθειά του ήταν εξαιρετική.

Θυμίζουμε πως χθες (8/4), η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο και ο Ρονάλντο κατάφερε να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας τα 23 τέρματα στο πρωτάθλημα. Η φόρμα του είναι εκπληκτική σε αυτό το φινάλε της σεζόν.

Δείτε το:

To Top