Όταν ο Κόμπι ζητούσε αυτόγραφο από τον Μαραντόνα στο Πεκίνο!

“Φεύγουν οι καλοί. Λυπάμαι επίσης για την απώλεια της κόρης του και των υπόλοιπων επιβαινόντων του ελικοπτέρου. Εις το επανιδείν, θρύλε”. Αυτό ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος που ο Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε μέσω των social media για την θλιβερή απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ τον Ιανουάριο του 2020. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε πριν ξεπροβοδίσουμε αυτή την αλλοπρόσαλλη χρονιά να φύγει άλλος ένας θρύλος. 

Ο Κόμπι Μπράιαντ αγαπούσε το ποδόσφαιρο, αγάπη που είχε κληρονομήσει με αφορμή την παρουσία του στην Ιταλία (σε παιδική ηλικία). Σύμφωνα με την “El Mundo” o αδικοχαμένος σταρ του ΝΒΑ θαύμαζε τον Ντιεγκίτο : “Ως παιδί ονειρευόμουν να είμαι σαν τη Μαραντόνα” , είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, το 2008 ο Μπράιαντ θέλησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία: “Στους διαδρόμους συνάντησα τον Πελέ και τον Μαραντόνα. Σοκαρίστηκα. Ο Μαραντόνα ήταν ο παιδικός μου ήρωας. Θυμάμαι του είπα: “Μπορώ να βγω μια φωτογραφία μαζί σου; Θα μου υπογράψεις αυτόγραφο; Ήταν μια υπέροχη στιγμή, την έχω την φωτογραφία στο γραφείο μου”, έλεγε ο Κόμπι για αυτό το τετ α τετ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ σε ηλικία έξι ετών είχε μετακομίσει με την οικογένεια του στην Ιταλία το 1984 με αφορμή την απόφαση του πατέρα του (Τζο) να αποδεχθεί πρόταση ιταλικής ομάδας. Αγωνίστηκε στη Ριέτι, την Ρέτζιο Καλάμπρια και την Ρέτζιο Εμίλια. Ο Κόμπι ζούσε στην Ιταλία στο διάστημα που ο Μαραντόνα μεσουρανούσε στην Νάπολι αν και ο ίδιος είχε κατά καιρούς δηλώσει πως συμπαθούσε την Μίλαν.

Πηγή: sportbubble.gr

 

To Top