ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Μάνου Γκαρθία σκόραρε κόντρα στον Άλαν Πάρντιου στο “Έτιχαντ” (photos-videos)

Ο Μάνου Γκαρθία είχε σκοράρει με αντίπαλο τον Άλαν Πάρντιου, σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας, για το League Cup στο “Έτιχαντ” κι ο Άγγλος προπονητής το θυμόταν, όπως δήλωσε χθες, μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Αυτό ήταν το μοναδικό τέρμα, που σημείωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των “πολιτών”, στις τέσσερις συμμετοχές, που είχε σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ήταν 28 Οκτωβρίου του 2015, όταν η Σίτι υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας του Πάρντιου, για τη φάση των 16 του League Cup, σε μια εφιαλτική βραδιά για τους Λονδρέζους, οι οποίοι γνώρισαν βαριά ήττα με σκορ 5-1. 

Ο Γκαρθία πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 84ο λεπτό στη θέση του Μπονί, με το σκορ στο 4-0, υπέρ της ομάδας του Μάντσεστερ, που είχε στον πάγκο της τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο 18χρονος τότε παίκτης, αξιοποίησε την ασίστ του Ιχεανάτσο, γράφοντας το τελικό 5-1, εν μέσω πανηγυρισμών.   

Μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Σίτι και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και τον ενθουσιασμό του, λέγοντας πως “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό, που συνέβη”.    

To Top