Όταν ο Μπερντ παραδέχθηκε ότι ο Τζόρνταν δεν είναι… άνθρωπος! (video)

Την 20η Απριλίου του 1986 ο 23χρονος τότε Μάικλ Τζόρνταν έδωσε μία εξαιρετική παράσταση, όπου ανάγκασε ακόμη και τον θρυλικό Λάρι Μπερντ να τον πει… θεό!

Μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του ΝΒΑ πραγματοποίησε σαν σήμερα, στις 20 Απριλίου του 1986, ο Μάικλ Τζόρνταν και τα λόγια του θρυλικού Λάρι Μπερντ μετά το ματς, στο οποίο είχε την… ατυχία να βρεθεί απέναντί του, τα λένε όλα για το τι ακριβώς συνέβη στο «Γκάρντεν.

«Νομίζω ότι ο Θεός έχει μεταμφιεστεί σε Μάικλ Τζόρνταν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο σπουδαίος φόργουορντ των Σέλτικς, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 135-131 της ομάδας του απέναντι στους Μπουλς για το 2-0 στη σειρά των playoffs, αλλά από την άλλη δεν μπορούσε να μην… υποκλιθεί στο μεγαλείο του «Air».

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Τζόρνταν σταμάτησε στους 63 πόντους, που μέχρι σήμερα είναι οι περισσότεροι που έχει πετύχει ένας παίκτης σε ματς playoffs, στην ιστορία του ΝΒΑ.

Εκείνο το βράδυ στη Βοστώνη, ο 23χρονος τότε MJ είχε 22/41 σουτ (χωρίς να εκτελέσει τρίποντο!), 19/21 ελεύθερες βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες.

To Top