Όταν ο… Ντιέ «συνάντησε» τον Κοέλιο! (photo)

Η ώρα έδειχνε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης. Οι άνθρωποι του Άρη, οι δημοσιογράφοι με τους φωτορεπόρτερ, είδαν με ανακούφιση να προσγειώνεται χωρίς καθυστέρηση η πτήση από το Μόναχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ήταν ο Νούνο Κοέλιο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων…

Λίγα μετά τις 11 κι όταν η αυτόματη συρόμενη πόρτα της αίθουσας αφίξεων άνοιξε, η έκπληξη και η αμηχανία κυριάρχησαν.

Ανάμεσα στους δεκάδες τουρίστες και ταξιδιώτες που… πατούσαν Θεσσαλονίκη και έβγαιναν στην αίθουσα υποδοχής, υπήρχε ένα γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αμυντικός χαφ μεν, όχι, πάντως, ο Κοέλιο.

Ο λόγος για τον Σερζ Ντιέ! Ο Ιβοριανός… «Αριστείδης» (όπως είναι το προσωνύμιο του) ξεπρόβαλε από την πύλη. Η αμηχανία και η απορία επικράτησε, αλλά μόλις για μερικά δευτερόλεπτα, όσα χρειάζονταν μέχρι τη στιγμή που τον πλησιάσαμε.

Ο Ντιέ έδειξε έκπληκτος από την παρουσία δημοσιογράφων και στο αυθόρμητο ερώτημά μας «τι κάνει τώρα και για ποιο λόγο είναι εδώ;», μας είπε πολύ ευγενικά ότι: «Πηγαίνω στην ομάδα μου (σ.σ. Βέροια). Δεν έχω να πω περισσότερα, μην με ρωτάτε για ομάδες, δεν είναι η ώρα».

Τον ρωτήσαμε εάν έχει πληροφορηθεί ότι γράφθηκε πολύ πρόσφατα από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης ότι υπήρχε θέμα συνεργασίας με τον Άρη του Μάκη Κατσαβάκη, τη στιγμή που οι άνθρωποι των κίτρινων ήταν εκεί για να υποδεχθούν έναν άλλο ποδοσφαιριστή, τον Κοέλιο. Το πρόσωπό του φωτίστηκε και μας απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα για τον Άρη. Δεν γνωρίζω καν ότι είναι προπονητής του ο Κατσαβάκης. Από εσάς το μαθαίνω. Καλύτερα να μην πούμε κάτι περισσότερο».

Ο Ντιέ φανερά κουρασμένος, αποχώρησε υπό το βλέμμα των Αλέκου Κατσιαούνη και του Αντώνη Ζαμπέτα, οι οποίοι κοιτούσαν απορημένοι με τη σειρά μετά την αιφνιδιαστική παρουσία του.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και στα… μάρμαρα του «Μακεδονία» πατούσε ο Νούνο Κοέλιο, συνταξιδιώτης του Ντιέ στην πτήση από το Μόναχο για τη Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά…

To Top