ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Πλατινί “προσγειώθηκε” στο Χαριλάου! Αφιέρωμα στον σπουδαίο Τζόνι Ρεπ ανέδειξε ντοκουμέντο από το Άρης-Σεντ Ετιέν!

Αφιέρωμα στον σπουδαίο Τζόνι Ρεπ ανέδειξε φωτογραφία ντοκουμέντο από το Άρης-Σεντ Ετιέν! Οι Γάλλοι έκαναν αφιέρωμα στον Ολλανδό Τζόνι Ρεπ, με αναφορές στην καριέρα του, τα σπουδαία του γκολ, αλλά και κάποια… βίντεο κλιπ.

Ο Ρεπ ήταν στέλεχος της Σεντ Ετιέν του Μισέλ Πλατινί και σε αυτό το αφιέρωμα σε περίοπτη θέση βρίσκεται φωτογραφία ντοκουμέντο από το Άρης-Σεντ Ετιέν (3-3) στο κατάμεστο γήπεδο Χαριλάου, με τους Γάλλους να έχουν όλα τα αστέρια τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ακόμη:

“Όλοι γνωρίζουν το τραγούδι του Mickey 3D προς τιμήν του Johnny Rep. Αποτίει φόρο τιμής στον Ολλανδό επιθετικό της Σεντ-Ετιέν που ήταν λαμπρός στον περίφημο αγώνα ASSE-Widzew Lodz, στη δεύτερη φάση των 32 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, στις 3 Οκτωβρίου 1979 με ένα χατ-τρικ υψηλής κλάσης. Στο τέλος του κλιπ, ο τραγουδιστής Mickey 3D βάζει τον διάσημο δημοσιογράφο Jacques Vendroux να μιλήσει, σχολιάζοντας τον τελευταίο στόχο του Johnny Rep:

To Top