Όταν ο «Ράμπο» υποκλίθηκε στον «Γκάνγκστερ»!

Ο Γιώργος Σιγάλας είναι ένας από τους παίκτες που τίμησε με την παρουσία του τον Νίκο Γκάλη και έδειξε να απολαμβάνει τις όλες στιγμές. Ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ κλήθηκε ουκ ολίγες φορές να τον αντιμετωπίσει τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη και μάλλον δε θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει. 

«Τι να πούμε για αυτόν το μεγάλο αθλητή. Είναι τιμή για μας και όλους τους νέους παίκτες θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο. Τι να πω ήταν πολύ ωραίο και σημαντικό αυτό που ζήσαμε. Έπρεπε να γίνει αυτή η αποκατάσταση της αδικίας και για μένα είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής» τόνισε στο «Metrosport».

Ο Σιγάλας αποθεώθηκε από τους 5000 και πλέον φίλους του Άρη, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δεν σταμάτησε να απολαμβάνει την εκδήλωση, βλέποντας ανθρώπους με τους οποίους έχει αγωνιστεί μαζί για χρόνια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

«Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να είναι και η δύναμή του. Ο Άρης είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και το γεγονός ότι ο Νίκος Γκάλης είναι ταυτισμένος μαζί του είναι για αυτό μεγάλο όπλο. Ειδικά αυτήν την εποχή, η διοίκηση του Άρη κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα. Από αυτό το φιλικό υπάρχουν πολλά κέρδη και μακάρι να χρησιμοποιηθούν για το όφελος του ίδιου του συλλόγου».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σιγάλας ήρθε για δεύτερη φορά μέσα στο πεντάμηνο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθεί σε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό προς τιμήν αυτή τη φορά του μεγάλου Νίκου Γκάλη. Υπενθυμίζεται ότι ο «Ράμπο» είχε διατελέσει και προπονητής του Ερμή Λαγκαδά για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ενώ είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, έχει συνδέσει το όνομά του με τη μπασκετική Θεσσαλονίκη, για αυτό και δεν απέκλεισε πιθανή επιστροφή του, αν κληθεί βέβαια! Ίδωμεν…

 

To Top