Όταν ο Τζόρνταν ήταν σερβιτόρος και παράλληλα MVP!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από τα σχολικά χρόνια του Μάικλ Τζόρνταν έρχεται στην επιφάνεια, κάτι που δεν αποκαλύφθηκε στα δύο πρώτα, τουλάχιστον επεισόδια του “Last Dance”.

Με τα δύο πρώτα επεισόδια του “Last Dance” να είναι από τη Δευτέρα on-air και να έχουν κάνει “θραύση”, υπάρχουν ήδη αρκετά “διαμαντάκια” από κομμένες σκηνές και ιστορίες από τη ζωή του MJ που δεν προβλήθηκαν και πιθανόν δε θα τις δούμε. Μια τέτοια εξιστορείται παρακάτω κι αφορά τα χρόνια της ζωής του “Αir”, όταν ακόμα ήταν στο High School. Και την βλέπουμε όπως την αφηγείται ο σκηνοθέτης του Last Dance, Jason Hehir στο “The Dan Le Batard Show”.

“Όλοι ξέρουν την ιστορία αυτή που κόψαμε. Θέλαμε να το καλύψουμε, για να το μάθει το κοινό. Όσον αφορά την εξέλιξή του από τη δεύτερη στην τέταρτή του χρονιά στο High School, o τότε προπονητής του τον πήγαινε σε μεγάλα μπασκετικά καμπ προκειμένου να δείξει τις ικανότητές του για να τον δουν προπονητές από κολέγια. Τον παρουσίαζε μάλιστα όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσε, γιατί προφανώς τότε ο MJ δεν ήταν γνωστός. Δεν έρχονταν συχνά κόσμος να δει παιδιά από ένα λύκειο του Wilmington στη Βόρεια Καρολίνα.

Παρόλα αυτά ο Jordan ήταν τόσο καλός, που την πρώτη εβδομάδα στο καμπ, κέρδισε το βραβείο του MVP. Είχες παίχτες όπως ο Patrick Ewing κι ο Len Bias και παρόλα αυτά ο Mike, που ήταν και άγνωστος, τους κέρδισε όλους. Και τότε ο κόσμος τον παρακάλεσε να μείνει και μια δεύτερη εβδομάδα. Θα έρχονταν κι άλλοι προπονητές από κολέγια να τον παρακολουθήσουν.

Το κακό είναι ότι οι γονείς του δεν είχαν άλλα χρήματα για να παραμείνουν στο καμπ. Και τότε, οι άνθρωποι του καμπ πρότειναν τον Jordan να δουλέψει ως… σερβιτόρος προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του και να μείνει και δεύτερη εβδομάδα. Και φυσικά, κέρδισε το βραβείο του MVP και τη δεύτερη βδομάδα. Το πρωί σέρβιρε στα υπόλοιπα παιδιά το φαγητό, στο εστιατόριο και το απόγευμα τους κέρδιζε μέσα στο γήπεδο”.

Αν μη τι άλλο μια ακόμα ενδιαφέρουσα ιστορία από τη ζωή του σπουδαίου Michael Jordan. Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 27/4 θα έχουμε το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, στην πλατφόρμα του Netflix.

To Top