Όταν ο Τσάκας "ακούμπησε" το Χαριλάου με την επιστολή της HSBC των 2,5 δολαρίων…

Ο Βλάσης Τσάκας είναι από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου που μπήκαν στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal” ενεπλάκη σε deal για τον Αρη!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

“Μπορεί οι «κίτρινοι» πλέον να βρίσκονται στην… εποχή της Γ’ Εθνικής, με τον 46χρονο «μπον βιβέρ» επιχειρηματία Γιώργο Γαλανό στο «τιμόνι», αλλά τον Αύγουστο, όταν κάποιοι το πάλευαν για να παραμείνουν στη Football League, ο αμφιλεγόμενος μάνατζερ επενδύσεων συμμετείχε ενεργά στην «κίνηση Κώνστα»!

Ο Βλάσης Τσάκας, λοιπόν, ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει ώστε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο μια τραπεζική συστατική επιστολή (και όχι ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, όπως γράφτηκε), ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων για τη νεοσυσταθείσα εταιρεία (sports management) Yelllow Black United του Θανάση Κώνστα!

Η επιστολή ήταν από την τράπεζα HSBC κι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στον λογαριασμό της εταιρείας υπάρχει δεσμευμένο το εν λόγω ποσό για να διατεθεί αποκλειστικά στον Αρη, εφόσον (τονιζόταν) η ΠΑΕ έμπαινε στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα!

Μάλιστα η τραπεζική συστατική επιστολή είχε ημερομηνία λήξης μετά από 180 ημέρες! Το… περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Αθανάσιος Κώνστας (πρώην συνεργάτης του Λάμπρου Σκόρδα) απέσυρε το ενδιαφέρον του (επικαλούμενος τους δικούς του λόγους) μια ημέρα πριν η ΚΜΑ και ο ΑΣ Αρης επιβεβαιώσουν μέσω του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Χαριλάου την επιστολή της HBSC για τα 2,5 εκατ. δολάρια…”

To Top