Όταν ο Φαλκάο ήταν «κολλητός» με τον Τόχα

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία έχει δικαιολογημένα την τιμητική του στον Τύπο της Κολομβίας και σ’ ένα από τα αφιερώματα που έγιναν, αποκαλύφθηκε η στενή φιλική σχέση που είχε παλιότερα με τον συμπατριώτη του και πρώην παίκτη του Άρη, Χουάν Κάρλος Τόχα.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Κολομβιανός στράικερ, που αναδείχθηκε θριαμβευτής αλλά και πρώτος σκόρερ του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οδηγώντας την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του φετινού τροπαίου, ήταν «κολλητός» με τον Τόχα στην εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών.

Το περιστατικό θυμήθηκε ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός της Κ-20 και νυν προπονητής της Αμέρικα Κάλι, Εντουάρντο Λάρα Λοσάνο, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως ο Φαλκάο απέφευγε τα παραπτώματα και τις «αταξίες», αντίθετα με άλλους νεαρούς συμπαίκτες του.

«Ήταν πολύ εύθυμος και αστείος με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν έκανε ατασθαλίες. Ήταν χαρούμενος, αλλά και σοβαρός. Πέρναγε πολλή ώρα με τον Τόχα», επισήμανε στην εφημερίδα «El Pais» της Κολομβίας ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, με τον οποίο η ομάδα κάτω των 20 ετών της χώρας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής το 2005.

Ο Φαλκάο με τον Τόχα συνυπήρξαν άλλωστε και στη Ρίβερ Πλέιτ της Αργεντινής, την περίοδο 2005-2006, δημιουργώντας εκεί μία φιλία που τους έκανε να είναι συγκάτοικοι και σε όλες τις αποστολές των «μικρών» εθνικών ομάδων.

To Top