Όταν “σκοράρει” η ανθρωπιά των παικτών του Άρη! (PRESSARIS-photos)

Το ευαίσθητο πρόσωπό τους έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη για μια ακόμη φορά! Το μεσημέρι αντιπροσωπεία αυτών βρέθηκε στη Γενική Κλινική να συμπαρασταθεί σε έναν πιστό οπαδό της ομάδας.

Πρόκειται για τον Όμηρο Βλαχάκη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είδε τον γιο του να περνάει μια περιπέτεια υγείας η οποία τον ανάγκασε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Οι παίκτες του Άρη μόλις το έμαθαν έτρεξαν άμεσα να συμπαρασταθούν στον Όμηρο, ο οποίος δεν χάνει ματς της ομάδας. Χωρίς να το σκεφθούν καν βρέθηκαν στο πλευρό του, ανταποδίδοντας μέρος από την αγάπη που εισπράττουν κι οι ίδιοι καθημερινά.

Συγκεκριμένα οι Νίκος Αγγελούδης, Δημήτρης Σουνάς, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αντρέας Ηρακλής και Αλέξανδρος Γιώρης ευχήθηκαν περαστικά στον 9χρονο Γιώργο.

Οι παίκτες αφού του ευχήθηκαν, του χάρισαν και μια φανέλα με τις υπογραφές τους, αφού ο μικρός είναι φανατικό Αρειανάκι σαν τον μπαμπά του και από τα τρία του συνέχεια βλέπει τα ματς του Άρη στο Χαριλάου όλα από κοντά!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μικρός πήρε δύναμη και θα ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια και θα είναι και πάλι σε θέση να πάει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” γερός και δυνατός”! Όσο για τον πατέρα; Δεν έκρυβε τη χαρά και τη συγκίνησή του μιλώντας στο PRESSARIS για την ανθρώπινη αυτή πρωτοβουλιά των ποδοσφαιριστών του Άρη!

To Top