ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όταν το κίνητρο έγινε δημοσιοϋπαλληλίκι…

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ζήτησε να μπει στη 12αδα αν και τραυματίας, για να μην αφήσει την ομάδα “μόνη” της. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έπαιξε με 40 πυρετό και δεν το έμαθε κανείς. Ο Βασίλης Τολιόπουλος έπαθε θλάση στη γάμπα και ζήτησε με μανία να ξαναμπεί στο ματς. Οι ξένοι του Άρη μάλλον είχαν ήδη πακετάρει…

Ό,τι έγινε χθες στον αγώνα με το Ρέθυμνο δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι αποτέλεσε μια μικρογραφία της φετινής σεζόν. Είναι άδικο πολλές φορές να διαχωρίζεται μια ομάδα σε Έλληνες και ξένους, αλλά από ένα σημείο και μετά για κάποιους το κίνητρο εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε το… δημοσιοϋπαλληλίκι. Τόσο απλά.

Ο Μποχωρίδης μπήκε στην 12αδα για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Ο Σλαφτσάκης έπαιξε με πυρετό και δεν πήγε καν στο χθεσινοβραδινό αποχαιρετιστήριο τραπέζι της ομάδας, γιατί ήταν χάλια μετά τον αγώνα. Ο Τολιόπουλος μάλωνε επί ένα λεπτό στη θέση της αλλαγής δίπλα στη γραμματεία με τον Καστρίτη και τον (φυσιοθεραπευτή) Μπουτοβίνο, γιατί ήθελε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στη συνέντευξη Τύπου κούτσαινε από την (κατά πάσα πιθανότητα) θλάση στη γάμπα.

Και στην άλλη όψη του νομίσματος “καμάρωναν” χθες οι φίλαθλοι του Άρη τον Ραμόν Χάρις να μην κάνει τίποτα, τον Λάκι Τζόουνς να είναι… αλλού, τον Μπελ να θυμάται ότι παίζει μπάσκετ στο τελευταίο δίλεπτο.

Αυτές είναι οι συνέπειες του ban, όχι ότι δεν είχε ποιότητα ο Άρης φέτος. Δυστυχώς μεγαλύτερο ρόλο στην αποτυχημένη χρονιά έπαιξε η έλλειψη προσωπικότητας (πρωτίστως) των ξένων.

Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο – με ή χωρίς ban – οι ίδιοι ξένοι να επιστρέψουν του χρόνου στον Άρη…

To Top