Όταν το “μοντέλο της Σανταντέρ” αποτελούσε… όνειρο των “golden boys” του Άρη!

Οι συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκαν για πρώτη φορα στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, στο γήπεδο της Σανταντέρ με την πρωτοβουλία των παικτών να αρνούνται να αγωνιστούν για την οικονομική εξαθλίωση που βιώνουν οι ίδιοι και ο Ισπανικός σύλλογος έκαναν τον γύρο του κόσμου!

Η Σανταντέρ “χτύπησε” διάλυση, βυθισμένη στα χρέη εκατομμυρίων ευρώ. Η ιστορική Ράθινγκ τα τελευταία τρία χρόνια έπεσε δύο κατηγορίες, ενώ για χρόνια βρισκόταν στην Πριμέρα και φέτος διεκδικεί την άνοδό της ξανά στη Σεγούντα όντας πρώτη στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας, ενώ τις τελευταίες μέρες συγκλόνισε η ιστορία ενός 23χρονου τερματοφύλακα της Β’ ομάδας ο οποίος αποκάλυψε το φρικτό τρόπο ζωής του.

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι μένει σε ένα δωμάτιο χωρίς θέρμανση και κοιμάται σε ένα στρώμα στις εγκαταστάσεις τις Ράθινγκ στην Αλμπερίθια και για θέρμανση χρησιμοποιεί ένα αερόθερμο που του δάνεισε ένας Ισπανός συμπαίκτης του, ενώ ο ίδιος του έδωσε και μια τηλεόραση.

Διαβάζοντας και βλέποντας όλα αυτά, στο μυαλό των περισσότερων Αρειανών “επέστρεψε” η γνωστή ιστορία των προηγούμενων χρόνων τότε που τα γνωστά “golden boys”, οι “εγώ προτείνω, δεν διοικώ, δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα”, αφού άνοιξαν δίαυλο με την Σανταντέρ, ξεκίνησαν το χτίσιμο πάνω στο “μόντελο” της Ισπανικής ομάδας, χαρακτηρίζοντάς το ως το ιδανικό για να οικοδομήσει ο Άρης. Eίχε προηγηθεί η προσπάθεια εμπλοκής των Αραβοϊσπανών “κροίσων” στους κίτρινους, (στα πρότυπα του… “μοντέλου” Σανταντέρ) αλλά κατέληξε σε ναυάγιο.

Μπροστά στα… χαλάσματα της Ισπανικής ομάδας οι διαπιστώσεις είναι ορατές: η… “δικαίωση” αργεί αλλά έρχεται για τους φυσικούς αυτουργούς και τους νοσταλγούς τους. Το όνειρο έγινε εφιάλτης για τους Ισπανούς, την ώρα που ο Άρης μετράει τις ανοιχτές πληγές του, προσπαθώντας να σταθεί και πάλι στα πόδια του!

To Top