slideshow

Όταν το “πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ” περνούσε στην αιωνιότητα! 17 χρόνια από το “ταξίδι” του Συρόπουλου στη γειτονιά των αγγέλων (audio)

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Συρόπουλος, ο θρυλικός “τάπας”, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Άρη, ξεκίνησε το “ταξίδι” για την γειτονιά των αγγέλων!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε ηλικία μόλις 58 χρόνων, o μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής “έφυγε” στις 12 Φεβρουαρίου 2002, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη κιτρινόμαυρη κληρονομιά και το όνομά του γραμμένο στην ιστορία, ως μέλος της χρυσής ομάδας του ’70, που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Ήταν πράγματι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, που έδωσε τα πάντα για την μεγάλη του αγάπη, τον Άρη.

Τέτοιες δύσκολες ώρες για τον ιστορικό σύλλογο, αξίζει τον κόπο να θυμηθούν όλοι εκείνο το “πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ” που έμενε στην ιστορία για πάντα, βγαίνοντας όχι από τα χείλη, αλλά από την… καρδιά του “τάπα”, να πάρουν δύναμη και να σταθούν όρθιοι στον πιο δύσκολο πόλεμο της 105χρονης πορείας του!

Τούτες τις ώρες εμβληματικές φυσιογνωμίες όπως ο Συρόπουλος, αλλά και λόγια όπως αυτά που ειπώθηκαν σύνθημα, μότο για έναν ολόκληρο κόσμο, αποκτούν τεράστια αξία…

To Top