«Ό,τι καλύτερο μπορούμε με Άρη!»

Ένας από τους έμπειρους παίκτες του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, προσεχή αντίπαλο του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, είναι ο Δημήτρης Ορφανός, που αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα του Κιλκίς.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στη mikriliga.com μίλησε για το εν λόγω ματς και το πώς το αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του«Όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα δούμε κι αυτό. Για μας είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο πολύπειρος άσος.

Σκιαγραφώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του Εθνικού ενόψει της περιόδου που μόλις ξεκίνησε ο Δημήτρης Ορφανός υποστήριξε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και προσπαθούμε σιγά-σιγά να βρούμε τη χημεία μας. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στο πρωτάθλημα κρίνονται θετικά. Με βάση τη δυναμική του ομίλου, ο οποίος είναι πολύ δυνατός, στόχος μας είναι η ομάδα να μην μπει σε περιπέτειες.

Οι περισσότερες ομάδες είναι πολύ καλές, υπάρχουν ομάδες με ονόματα και πιστεύω θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Αν εξαιρέσει κανείς Άρη, Πανσερραϊκό και Καβάλα που θα πρωταγωνιστήσουν, για τις υπόλοιπες ομάδες είναι δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη».

To Top