Ότι καλύτερο προκύψει απόψε (19.00) στο ΣΕΦ

Η διαφορά δυναμικότητας του Άρη και του Ολυμπιακού και κυρίως η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων αφήνει στους κίτρινους ελάχιστες πιθανότητες διεκδίκησης της νίκης σήμερα (19.00) στο ΣΕΦ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να βρουν κίνητρα στη διάρκεια του αγώνα, για να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, προέρχεται από σερί πέντε νικών στην Ευρωλίγκα και δείχνει πως έχει φορμαριστεί αυτή την περίοδο της χρονιάς. Ο Άρης κατέβηκε στην Αθήνα έχοντας περισσότερο στο μυαλό του τα δύο επόμενα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, με τον Ίκαρο στο Αλεξάνδρειο και με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, ωστόσο όπως είπε και ο Αγγέλου η κατάσταση του Ολυμπιακού είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.

Οι κίτρινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γιώργου Τσιάρα, ο οποίος έμεινε στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την θεραπεία στο τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Προβλήματα έχουν και άλλοι δύο παίκτες της ομάδας, ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Μιχάλης Πελεκάνος, ωστόσο ήταν σε θέση να αγωνιστούν και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την κατάστασή τους στη διάρκεια του αγώνα.

 

To Top