ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ότι λάθος έγινε, έγινε… Σημασία έχει τώρα το μέγιστο δυνατό κέρδος

Ο Άλεξ Μενέντεθ είναι και πάλι μέλος του ρόστερ του Άρη, παρότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε μέχρι και πριν από λίγες μέρες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σάββας Παντελίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος είχαν αποφασίσει πως δεν θα υπολογίζουν στον Ισπανό μπακ, όμως η διαχείριση της υπόθεσής του, ήταν εξ΄αρχής λάθος.

Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ότι έγινε και με τον Μανώλη Τζανακάκη, για τον οποίο η απόφαση πως δεν θα υπολογίζεται για τη νέα σεζόν ήταν ειλημμένη από την στιγμή που ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Παρ΄όλα αυτά έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, ενώ ήταν και στην Ολλανδία. Κι αυτό γιατί μέχρι τότε ακόμα δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα του Σουηδού μπακ, με το πότε θα μείνει ελεύθερος οριστικά από την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Αντιθέτως, ο Μενέντεθ με άδεια από τον Άρη παρέτεινε κατά πολύ τις καλοκαιρινές του διακοπές. Και έφτασε η ώρα, που κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ αργά…

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη άργησε να τον καλέσει για το “διαζύγιο” και ο παίκτης… ξέμεινε, παρότι οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν διακαώς έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για την θέση του αριστερού μπακ.

Πλέον, αυτό που έχει σημασία είναι το πως θα διαχειριστεί ο νέος προπονητής τον Άλεξ Μενέντεθ. Τι μπορεί δηλαδή να κερδίσει αγωνιστικά από τον Ισπανό, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, όταν ανοίγει και πάλι το μεταγραφικό παράθυρο.

Και φυσικά τι κίνητρο θα καταφέρει να δώσει στον ποδοσφαιριστή, που ήξερε πως δεν υπολογίζεται, δεν βρήκε πρόταση ικανοποιητική για τον ίδιο και έμεινε χωρίς προπονήσεις με ομάδα ολόκληρο καλοκαίρι…

To Top