«Όχι» Άλβες σε Μπάρτσα και… τέλος!

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Ντάνι Άλβες! Οι Καταλανοί έκαναν την τελευταία προσφορά τους στον Βραζιλιάνο, ο οποίος την απέρριψε και μάλιστα μέσω του ατζέντη του έδειξε ιδιαίτερα… λυπημένος απ’ την εξέλιξη.

Ποια ήταν αυτή; Οι «μπλαουγκράνα», λοιπόν, πρότειναν συμβόλαιο στον διεθνή μπακ με τα ίδια χρήματα που παίρνει τώρα, αλλά για 1+1+1 χρόνια, που θα ανανεωνόταν στο τέλος κάθε σεζόν, μόνο αν ο παίκτης έπαιζε στο 60% των αγώνων μέσα στη χρονιά! Αυτό δεν άρεσε, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ψάχνει κλειστό τριετές, κάτι που επ’ ουδενί δεν θα προσέφερε ο καταλανικός σύλλογος στην παρούσα φάση.

«Είπαμε όχι σε αυτή την πρόταση. Θέλαμε τριετές, αλλά αρνήθηκαν. Κάναμε και αντιπρόταση για 2+1 με την προϋπόθεση πως ο Ντάνι θα ‘χε δικαίωμα να το ανανεώσει αν έπαιζε στο 70% των αγώνων, αλλά μας είπαν όχι. Είναι απαράδεκτη η πρόταση για 1+1+1. Αυτό είναι ουσιαστικά συμβόλαιο ενός χρόνου και τον επόμενο μπορείς να βρεθείς στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντινόρα Σαντάνα και συμπλήρωσε:

«Κάπως έτσι λοιπόν δεν φτάσαμε σε καμία συμφωνία και στις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, ο Άλβες θα αποχωρήσει. Είναι λυπημένος γι’ αυτήν την εξέλιξη…».

Ερωτηθείς για το μέλλον του Βραζιλιάνου, ο Σαντάνα δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα και να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας βέβαια πως ήδη υπάρχουν τρεις προσφορές (καλύτερες απ’ αυτές της Μπάρτσα).

To Top