ΑΠΟΨΕΙΣ

Όχι δάκρυα γι΄αυτή την ομάδα! Μόνο περηφάνια, υπομονή, εμπιστοσύνη και στήριξη…

Τα λόγια χάνουν το νόημά τους, όταν σκέφτεσαι πως ήσουν εκεί την στιγμή του 3-0! Πως βίωσες μία σπάνια, σπουδαία, μα τόσο άδικη (που δεν το χωράει ακόμα ο νους μου) στο τέλος ποδοσφαιρική βραδιά…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Σε αυτή την ομάδα δεν αξίζει σε καμία των περιπτώσεων ένα χτύπημα κατανόησης στην πλάτη και ένα “δεν πειράζει”. Αλλά μια “ζεστή” αγκαλιά, σαν αυτή που έκαναν άπαντες στην ομάδα μεταξύ τους, πριν ξεκινήσει η παράταση, δίνοντας σύνθηκα πρόκρισης! Βλέπεις τέτοιες εικόνες και αυτός ο αγώνας θα μείνει ανεξίτηλος για πάντα στη μνήμη σου. Μα πόσο Άρης όλο αυτό;

Βραδιά υπερηφάνιας για κάθε Αρειανό, που είδε τον Άρη να “ψηλώνει” ξανά, να συγκλονίζει Ελλάδα και Ευρώπη με την κατάθεση ψυχής του!

Σε αυτή την ομάδα δεν αξίζουν δάκρυα, αν και είμαι σίγουρος πως όσους είδα χθες να βουρκώνουν το έκαναν από… χαρά! Αντέδρασαν έτσι γιατί κατά βάθος όλοι καταλάβαμε, πως αυτή η ομάδα αν συνεχίσει έτσι θα πετύχει σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν. Έχει το μέταλλο, την ποδοσφαιρική ποιότητα και το τσαγανό να συνεχίσει να βλέπει τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια των οπαδών της, όπως ακριβώς συνέβη χθες.

Αυτή η ομάδα χρειάζεται πίστη και εμπιστοσύνη. Πίστη σαν αυτή που της έδειξε ο κόσμος τις προηγούμενες μέρες. Της έδωσε το έναυσμα να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην ανατροπή και φάνηκε από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο για το ζέσταμα.

Η στήριξη μέχρι στιγμής είναι μοναδική. Δύο φορές κατακαλόκαιρο και το “Κλεάνθης Βικελίδης” είχε παραπάνω από το 20.000 κόσμο σε κάθε ματς. Αδιανόητο για τα ελληνικά δεδομένα. Δύσκολες στιγμές θα έρθουν μέσα στην σεζόν και ενδεχομένως να είναι αρκετές. Εκεί χρειάζεται η περαιτέρω στήριξη.

Αγωνιστικά, η ομάδα είχε στο σύνολο της χθεσινής αναμέτρησης 34 τελικές προσπάθειες! Στον τέταρτο επίσημο αγώνα της για τη φετινή σεζόν. Εντός έδρας αποδεικνύεται εξαιρετικά παραγωγική, καθώς σχεδόν 17 τελικές είχε με την ΑΕΛ Λεμεσού. Χθες, τρία γκολ, με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ατυχία γύρισε την πλάτη τον Άρη αρκετές φορές στο χθεσινό ματς, όμως άφησε υποσχέσεις για μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση. Έχει τα περιθώρια να το πετύχει.

Συν τις άλλοις ο Σάββας Παντελίδης κέρδισε χθες και ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν πάρει ευκαιρίες. Το ρόστερ έδειξε το βάθος του και με τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει σε ένα δεκαήμερο.

Υ.Γ. Με τέτοιες εμφανίσεις δημιουργείς και γαλουχείς οπαδούς! Τα όσα έγιναν χθες, αυτά είναι ο Άρης. Οι 20.000 τον Δεκαπενταύγουστο με ένα 3-0 στην πλάτη, η “ηχητική βία” του Χαριλάου, τα δάκρυα του κόουτς, το μπανταρισμένο από τα αίματα κεφάλι του “Δέλη”…

Υ. Γ.1. Η τύχη συνεχίζει να χρωστάει στον Άρη. Εδω όμως θα είμαστε. Ευρώπη, ραντεβού σε 12 μήνες από σήμερα…

Υ.Γ.2. Ενας σπουδαίος της Αρειανής κερκίδας “έφυγε” από την ζωή. Καλό ταξίδι “Κουκ”…

To Top