ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Όχι κατόρθωμα, αλλά η κατηγορία ήταν δύσκολη. Αν ήταν εύκολη, ο Άρης θα έβγαινε και πέρυσι”

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Άρη, αναφερόμενος στις δυσκολίες της κατηγορίας, αλλά και στον κορμό που θέλει να κρατήσει στην ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM 89.4:

Για τη φετινή χρονιά: «Τίποτα δεν είναι εύκολο…. Όποιον στόχο βάζεις και τον πετυχαίνεις, θέλει προσπάθεια. Δεν κάναμε κανένα μεγάλο κατόρθωμα, αλλά η κατηγορία ήταν δύσκολη. Αν ήταν εύκολη, ο Άρης θα έβγαινε και πέρυσι. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, χθες παίξαμε σ΄ ένα γήπεδο «χωράφι» και… κινδύνευες να κάτσεις μέσα στα αποδυτήρια. Ήταν μια μεγάλη και τραυματική εμπειρία, λόγω συνθηκών. Πλέον, όμως, ανήκει στο παρελθόν και τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το έμψυχο υλικό: «Εκτός από τους Τάτο, Τσουμάνη και Παυλίδη, όλοι οι άλλοι δεν είχαν κάνει προετοιμασία. Οπότε ο στόχος ήταν διπλός, να κερδίζουμε και να προετοιμαζόμαστε, γιατί είχαμε πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν κάνει προετοιμασία».

Για την συζήτηση με τον κ. Καρυπίδη: «Καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνονταν συζητήσεις. Στις 30 του μήνα έχουμε γενική συνέλευση και θα μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα έδωσαν και την ψυχή τους φέτος, οπότε θα ξεκινήσουμε από εκεί. Δεν γίνεται κάθε χρονιά να διώχνουμε 10 και να παίρνουμε 10. Πρέπει να στήσουμε έναν κορμό, ο οποίος θα πλαισιωθεί με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα δώσουν έξτρα ποιότητα στην ομάδα. Εγώ δεν θέλω πολλούς παίκτες, με 23 είμαι μια χαρά. Φέτος είχαμε πλουραλισμό και στο σκοράρισμα. Ο Ντούνης έκανε 10 γκολ, ο Κυβελίδης άλλα 10, ο Τάτος 8, ο Καπνίδης 21. Είχαμε πολυφωνία και με αυτό το σκεπτικό θα λειτουργήσουμε και φέτος».

To Top