“Όχι” στη διοίκηση, “ναι” στο… αγωνιστικό από Κατσιαούνη, όλα στον αέρα

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο θέμα της διοίκησης Πρωτοδικείου, μετά τα όσα γνωστοποίησε ο Αλέκος Κατσιαούνης στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών. Το μέλος της διοικούσας έκανε γνωστό σήμερα ότι είναι τελικά αρνητικός στο να μπει στη διοίκηση Πρωτοδικείου, αφού το ξανασκέφτηκε, όμως είναι θετικός και θέλει να ασχοληθεί ενεργά με το αγωνιστικό τμήμα του Άρη.

Ο Κατσιαούνης από το ξεκίνημα της εβδομάδας έδειξε να αλλάζει γνώμη σε ότι αφορά τη δική του συμμετοχή σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Από το “μπαίνω μπροστά και λέω ναι υπό προϋποθέσεις” φτάσαμε στον προβληματισμό και στην αναθεώρηση. Όπως σημείωσε το PRESSARIS σε άλλο ρεπορτάζ: “Ο Αλέκος Κατσιαούνης έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει κανονικά, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι τις τελευταίες μέρες κάνει και «δεύτερες σκέψεις», με βάση και την καθυστέρηση που παρατηρείται…”.

Αυτές οι “δεύτερες σκέψεις” οδήγησαν τον Κατσιαούνη στην ανακοίνωση της νέας απόφασής του στην Κοινωνία Μελών: “όχι” στη συμμετοχή σε διοίκηση Πρωτοδικείου, “ναι” στο να αναλάβει ενεργό ρόλο και να “τρέχει” το αγωνιστικό κομμάτι του Άρη.

Στη συζήτηση που είχε με τα μέλη του φορέα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε  την επιθυμία του να παραμείνει ως έχει το διοικητικό σχήμα με τους Ζαμπέτα, Λαμπριάκο και Στεφανίδη, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το άρθρο 99. “Προτιμότερο είναι να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια, μια και υπάρχει συνεργασία μετά από τόσους μήνες, μέχρι να βρει τον δρόμο της η ομάδα μέσα από την υπαγωγή στο άρθρο 99″ φέρεται να τόνισε χαρακτηριστικά.

Η νέα αυτή εξέλιξη αναμένεται να δρομολογήσει τις επόμενες ενέργειες της Κοινωνίας Μελών, ενώ όλα μοιάζουν να είναι στον αέρα. Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του φορέα Άγγελος Γρόλλιος τόνισε στο PRESSARIS ότι :”Συνεχίζουμε την προσπάθεια, συζητάμε με πολλούς θα βρούμε μια λύση. Ήταν κάτι ξαφνικό αλλά κοιτάμε μπροστά…”

To Top