«Όχι» της ΚΑΕ στην αλλαγή ώρας του ντέρμπι

H KAE Άρης απάντησε αρνητικά στο αίτημα που είχε καταθέσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη μετάθεση της ώρας έναρξης του ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης (28/12) από τις 17:00 στις 19:00, τηρώντας την στάση που είχε προαναγγείλει απέναντι στον ΕΣΑΚΕ.

Μετά την άρνηση του Ολυμπιακού να δεχθεί την αλλαγή της ώρας έναρξης του παιχνιδιού με τον Άρη, στις 4 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο για την 7η αγωνιστική, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ είχε ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ πως δεν θα δεχθεί καμία αλλαγή στην ώρα έναρξης κανενός αγώνα της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την ημέρα η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη έδινε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (με ώρα έναρξης 19:30) και γι’ αυτό η ΚΑΕ είχε ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή να ξεκινήσει το παιχνίδι μπάσκετ με τους ερυθρόλευκους νωρίτερα, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας να μεταβούν χωρίς την πίεση του χρόνου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη ότι η ΚΑΕ Άρης έχει συναινέσει πολλές φορές μέχρι σήμερα σε αιτήματα άλλων ομάδων για την αλλαγή ώρα έναρξης, αλλά πλέον αποφάσισε δικαιολογημένα να αλλάξει γραμμή, αφού δεν υπήρξε ανάλογη ανταπόκριση όταν η ίδια κατέθεσε τέτοιο αίτημα…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top