Όχι της Ρεάλ στην Ατλέτικο για μετακόμιση στο Μετροπολιτάνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο Βαλδεμπέμπας στα εναπομείναντα ματς της σεζόν ελέω έργων στο “Μπερναμπέου”, ωστόσο η συμπολίτισσά της Ατλέτικο έτεινε χείρα φιλίας προσφέροντας το γήπεδό της στους μερένγκες.

Μπορεί η Ατλέτικο να έτεινε χείρα φιλίας προσφέροντας το γήπεδό της (Γουάντα Μετροπολιτάνο) στη Ρεάλ για να διεξαχθούν εκεί τα εναπομείναντα έξι ματς που έχει ως γηπεδούχος στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Οι μερένγκες ευχαρίστησαν τους συμπολίτες τους και κυρίως τον πρόεδρό του, Ενρίκε Θερέθο, αλλά απέρριψαν την πρόταση. Αυτό σημαίνει ότι η Ρεάλ θα δώσει τα εναπομείναντα ματς που έχει ως γηπεδούχος στο προπονητικό κέντρο του Βαλδεμπέμπας και το μικρότερο γήπεδο Αλφρέδο Ντι Στέφανο.

Άλλωστε διαιτητικό κλιμάκιο επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις την Τρίτη (9/6) και εξέτασε εάν πληροί τις προϋποθέσεις για VAR.  Οι σχέσεις των διοικήσεων των δυο ομάδων βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, καθώς λάνσαραν από κοινού καμπάνια κατά του κορονοϊού και υπέρ της τήρησης των προληπτικών μέτρων.

 

To Top