Ύμνοι για Γιαννιώτα από Μεξικανούς στο twitter!

Το ντεμπούτο του Γιάννη Γιαννιώτα με την Εθνική Νέων ήταν εξαιρετικό! Τουλάχιστον έτσι το είδαν… οι αντίπαλοι! Εξαιρετικά τα σχόλια Μεξικανών φιλάθών, αλλά και μέσων ενημέρωσης για την απόδοση του παίκτη του Άρη, αλλά και της Εθνικής ομάδας γενικότερα.

Το twitter γέμισε με σχόλια για τον Γιαννιώτα μετά την θριαμβευτική νίκη επί του Μεξικού με 2-1, μιας ομάδας που πήγε στην Τουρκία ως φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ Νέων. “Μας άρεσε ο Γιαννιώτας αρκετά, όπως και η Ελλάδα. Συγνώμη Μεξικό, αλλά η Ελλάδα σκόραρε δύο γκολάρε”, αναφέρει ένας φίλαθλος του Μεξικού, ενώ ένας άλλος σχολίασε την απόδοση των Γιαννιώτα – Διαμαντάκου: “Είναι παίκτες που ατομικά μπορούν να λύσουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Μου άρεσε πολύ η ελληνική ομάδα, πολύ σοβαρή και δυσκολοκατάβλητη”.

Ένα τρίτο σχόλιο αναφέρει: “Πολύ καλός ο Γιαννιώτας στις λεπτομέρειες κόντρα στο Μεξικό. Πολύ γρήγορος παίκτης και με εξαιρετική ικανότητα στα άκρα…”, ενώ ένα άλλο σχόλιο χαρακτήρισε “φανταστική” την εμφάνιση του Γιαννιώτα “ένα όνομα για να παρακολουθήσει κανείς στη διάρκεια του τουρνουά”.

 

 

To Top