Ύμνοι Ουντότζι για τον κόσμο του Άρη κατόπιν… εορτής: “Απίστευτοι οπαδοί, τραγουδούσαν γυμνοί με πυρσούς”! (photos)

Mετά από τέσσερις μήνες στην… εξέδρα, ο Σαλόζε Ουντότζι “κατάφερε” να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ντιναμό Μινσκ, αφού ξεπεράστηκε το τυπικό μέρος, μετά την προσφυγή του Άρη για τη φυγή του! Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με τη Νεμάν, στην οποία η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-0.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε σάιτ της Λευκορωσίας (offside.by) και δεν ξέχασε τον Άρη και τον κόσμο… Μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια, αλλά… κατόπιν εορτής.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πέρασμα του από τον Αρη: «Ο Αρης είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ με τεράστια ιστορία. Ωστόσο, αντιμετώπιζε τρομερά οικονομικά προβλήματα. Γενικά, μου άρεσε πολύ που αγωνιζόμουν σε ένα γεμάτο γήπεδο και είχα τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο. Όμως, δυστυχώς η κρίση επηρέασε πολύ το σύλλογο».

Για τους οπαδούς του Αρη: «Σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια, που δε μπορούσες να μην παίξεις καλά. Εβγαινες έξω, έβλεπες τι γίνεται στις κερκίδες και συνειδητοποιούσες ότι δε γίνεται να μη δώσεις τα πάντα γι αυτούς. Η δύναμη που μας έδιναν ήταν ικανή να μας φτάσει στο 150% των δυνατοτήτων μας.

Στα ντέρμπι δεν επιτρέπεται η παρουσία αντίπαλων φιλάθλων. Θυμάμαι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σκόραρα και έλεγα στους αμυντικούς να ηρεμήσουν. Δυστυχώς όμως βγήκα έξω τραυματίας και χάσαμε. Θυμάμαι τα πράγματα που μας πέταγαν οι αντίπαλοι οπαδοί και εκείνη εικόνα συνολικά δε μου άρεσε καθόλου.  Όμως, η ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι δικοί μας οπαδοί, οι οποίοι τραγουδούσαν γυμνοί με πυρσούς στα χέρια, ήταν απίστευτη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στην Ελλάδα από αγωνιστικής άποψης όλα πήγαν καλά. Μου άρεσε πολύ να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το μοναδικό πρόβλημα ήταν η οικονομική κατάσταση των ομάδων. Οι διοικήσεις δεν κρατούν τις υποσχέσεις του και αυτό έγινε στην τελευταία ομάδα. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογία των παικτών και σταδιακά η ομάδα παίζει χειρότερα σε κάθε παιχνίδι. Γενικά, υπήρχαν δυνατές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος τους».

To Top