Ύμνοι Τότι για Ντε Ρόσι: “Θα είσαι πάντα ο αδερφός μου”

Η αποχώρηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στο τέλος της σεζόν κάνει φτωχότερη την Ρόμα και ο Φραντσέσκο Τότι θέλησε να αποχαιρετήσει το άλλοτε alter ego του με τρυφερό μήνυμα.

Δεκαέξι χρόνια μαζί δεν γίνεται να ξεχαστούν, πόσο μάλλον όταν μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν ζήσει μαζί νίκες, ήττες, χαρές, λύπες φορώντας και υπηρετώντας τη φανέλα της μεγάλης τους αγάπης, της Ρόμα.

Μετά τον Φραντσέσκο Τότι που έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο “ποδόσφαιρο” πριν από δύο χρόνια, τώρα είναι η σειρά του Ντανιέλε Ντε Ρόσι να βγάλει τη τζαλορόσα φανέλα από τη στιγμή που δεν τα βρήκε με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, και ο νυν παράγοντας των Ρωμαίων τον αποχαιρέτησε με μοναδικό τρόπο.

“Σήμερα είναι μία λυπηρή ημέρα. Σήμερα κλείνει ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της Ρόμα, αλλά κυρίως της Ρώμης… της δικής μας Ρώμης”, έγραψε αρχικά στη σελίδα του στο Instagram ο “Pupone” για τον άλλοτε διόσκουρό του στην ομάδα της αιώνιας πόλης, και συνέχισε:

“Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, μεγαλώσαμε μαζί, και γίναμε πάνω απ’όλα άνθρωποι, μετά παίκτες, και ακολούθως γονείς.

Ξέραμε ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν. Θέλω μόνο να πω ότι ήσουν και θα παραμείνεις για πάντα ο αδερφός που απέκτησα στο γήπεδο.

Σου εύχομαι το καλύτερο οτιδήποτε και αν κάνεις, επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις κάτι σπουδαίο, όπως έκανε μέχρι τώρα. Σε αγαπώ πολύ Ντάνι”.

 Όσο για τον επίλογο που επέλεξε ο Τότι για να αποχαιρετήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Ντε Ρόσι αυτός ήταν δύο hashtag: #esistonoitifosidicalcioepoiesistonoitifosidellaroma και #torneremograndiinsieme που σημαίνουν “Υπάρχουν οι

To Top