ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ύποπτο κρίθηκε ματς του Νέστου Χρυσούπολης”

Της αντιπαλου του Άρη, ομάδας του Νέστου Χρσυούπολης, έχει κριθεί ύποπτο παιχνίδι, όπως αναφέρει το sdna.gr. Αναλυτικα το ρεπορτάζ:

“Στις 15 Απριλίου θα ερευνηθεί η ογκωδέστατη δικογραφία του Koriopolis από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών, με την εισαγγελία να δίνει εντολή να απομαγνητοφωνηθεί το εκ νέου το σύνολο των συνομιλιών και να προκύπτουν νέα στοιχεία.

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως δόθηκε εντολή από την εισαγγελία Αθηνών να απομαγνητοφωνηθούν εκ νέου το σύνολο των συνομιλιών, που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και αφορά πάνω από 80.000 σελίδες.

Η δικογραφία θα ερευνηθεί από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών στις 15 Απριλίου και αφορά 83 cd με 39.000 συνομιλίες, μέρος των οποίων έχει απομαγνητοφωνηθεί κατά τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας από το 2010 έως το 2014. Στις νέες συνομιλίες φαίνεται ότι προκύπτουν καινούργια στοιχεία είτε για κατηγορούμενους είτε για άλλα πρόσωπα.

Στο αρχείο η καταγγελία για Σιμιτζόγλου

Παράλληλα στο αρχείο μπήκε η καταγγελία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θεωρούσε ότι υπήρξε κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε δίωξη στον Παναθηναϊκό για συγκεκριμένα πειθαρχικά αδικήματα και όχι για εκτεταμένα επεισόδια.

Νέα ύποπτα ματς στη Football League

Άλλες τέσσερις αναμετρήσεις από την Football League κρίθηκαν ύποπτα από την Sportradar στην ΕΠΟ. Τα παιχνίδια είναι τα εξής: Κισσαμικός-Εργοτέλης, Παναχαϊκή-Καλλιθέα, Αχαρναϊκός-Ζάκυνθος, Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης, όπως και ένας αγώνας της Football League 2 του Νέστου Χρυσουπόλεως».

To Top