Ύστατη προσπάθεια Άρη για Ουμπίντες – Ανακοινώνεται την Παρασκευή λένε οι Τούρκοι!

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ έκανε την ύστατη προσπάθεια και σήμερα για να κρατήσει τον Χαβιέρ Ουμπίντες, όμως όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ορντούσπορ η οποία του προσφέρει ένα γενναίο συμβόλαιο!

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν σήμερα εκ νέου επικοινωνία με τον Ουμπίντες, μετά το τηλεφώνημα που έγινε την Τρίτη από τους Ζαμπέτα και Λαμπριάκο και προσπάθησαν να τον πείσουν να παραμείνει. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, όμως ο Αργεντινός παίκτης, πολυτιμότερος του Άρη την χρονιά που ολοκληρώθηκε, δεν φαίνεται να κάμπτεται. Παραδέχεται ότι δέθηκε με τους κίτρινους, αλλά έχει να παίρνει αρκετά χρήματα, την ώρα που η πρόταση των Τούρκων είναι δελεαστικότατη.

Την ίδια ώρα το σάιτ “orduspor.net” μέσα από την σελίδα του στο twitter ανέφερε πως “ο Νταβίντ Μπαράλ, ο Χαβιέρ Ουμπίντες και ο Ουγκούρ Ακντεμίρ θα ανακοινωθούν επίσημα έως το τέλος της βδομάδας”. Κατά μία πληροφορία από την Τουρκία ο Ουμπίντες είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στο μακρινό Ορντού στην διάρκεια της αυριανής ημέρας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο που προτείνει η τουρκική ομάδα είναι τριετές με απολαβές: 400.000+ 450.000+ 500.000 ευρώ.

 

To Top