Ώρα αποφάσεων για το γήπεδο του Άρη

Ώρα αποφάσεων για το γήπεδο του Άρη. Σήμερα στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με την πλευρά της Πολιτεία με θέμα την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας  στην περιοχή της Πυλαίας.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη το παρών θα δώσει ο Νικόλας Τριμμάτης, ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ο οποίος θα παίξει ενεργό ρόλο για το γήπεδο των κιτρινόμαυρων. Δεν αποκλείεται στη συνάντηση να βρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης, η παρουσία του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Από εκεί και πέρα στη συζήτηση θα είναι φυσικά ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης μαζί με άλλα μέλη του συλλόγου και τους κ.κ. Δούμα και Μπίλλια. Από πλευράς κυβέρνησης αναμένεται να παραστούν μεταξύ άλλων οι κ.κ Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος).

Θυμίζουμε πως η συμφωνία του Άρη με την Πολιτεία αφορά την ανταλλαγή των εκτάσεων. Δηλαδή να παραχωρήσει την έκταση της Χαριλάου για τα στρέμμα του ΟΑΕΔ στην Πυλαία.

To Top