ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα για… αντίδραση, μονόδρομος το “τρίποντο” απέναντι στον Βόλο για τον Άρη! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Ο Άρης επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να αντιδράσει μετά την ήττα στην Λαμία, ώστε να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα το -6 από τον Ολυμπιακό.

Οι κιτρινόμαυροι (με 29 βαθμούς, σε 13 ματς) υποδέχονται σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Novasports2) για την 15η αγωνιστική της Super League τον Βόλο που έχει συγκεντρώσει σε 14 αγώνες, 19 βαθμούς.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεσή του για το σημερινό ματς, τον Σούντγκρεν, ο οποίος αποβλήθηκε στην Λαμία, ενώ επιστρέφει ο Σάκιτς που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Επίσης, εκτός έμεινε για δεύτερο σερί ματς, ο τραυματίας Κάτσε.

Στην 20αδα ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε τους νεαρούς Τσαγκαλίδη, Χατζηπιρπιρίδη, όπως και τον Σιαμπάνη, αφήνοντας εκτός τον Κουέστα.

Η αποστολή:

Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ροζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει το παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο. O διαιτητής από τον σύνδεσμο Αθηνών θα έχει στο πλευρό του τους Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) και Αντώνη Διπλάρη (Καρδίτσας).

Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) μαζί με τον Παντελή Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής).

To Top